Primopredaja dužnosti u čačanskoj “Pošti“, doktor filozofije u direktorskoj fotelji

27
4138

ČAČAK – U ponedeljak je zvanično obavljena primopredaja dužnosti na poziciji direktora “Pošte“ u Čačku, saznaje Morava info.

Dosadašnji direktor, diplomirani ekonomista Branko Pejica više neće obavljati tu dužnost, a u njegovu fotelju sešće doktor filozofije Katarina Majstorović.

Još uvek se malo toga zna o razlozima smene dosadašnjeg direktora, osim da je on o tome obavešten u petak i da je do promene došlo brzopotezno.

Prema našim saznanjima, Katarina Majstorović do sada nije se bavila delatnostima koje bi mogle biti kompatibilne sa njenom novom dužnošću.

Morava info pokušala je da dobije izjavu od Branka Pejice, ali on nije želeo da komentariše novonastalu situaciju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGodinu dana nove zgrade Gradske biblioteke
Sledeći članakBrnabić: Sutra nove mere zbog koronavirusa, moguće zatvaranje škola

27 KOMENTARA

 1. SNS je dva neadekvatna kadra doveo sa strane u firmu i time smanjio ukupan budžet za plate radnicima a u pošti ima desetak inženjera koji neće biti postavljeni samo zato što nisu članovi partije. Takvo ponašanje vodi u kolaps.

  • Tih desetak inzenjera je ratovalo godinama, vucarali se po sudovima, podmetali jednu drugima, tuzili se, a normalnim ljudima se smucilo da dolaze na posao…

 2. „Srednjoskolac nije isto što i filozof“, al kad filozof, pa čak i da je doktorirao filozofiju radi posao za koji nema ni približno adekvatno obrazovanje i znanje, onda je logično očekivati da će rezultati „rada“ biti isti. Ovakvom kadrovskom politikom slobodno možemo zatvoriti sve fakultete, jer obrazovanje koje daju nije ni prići SNS članskoj karti il SNS vezama. Ko želi da se fakultetski obrazuje, nek to radi u inostranstvu, jer svoj posao pored ovih naprednjačkih kadrova će samo u inostranstvu i moći da radi. I nemam ništa protiv dotične, svaki posao, pa i taj, će moći da se nauči uz trud i rad za jedno 10 godina, ako pre toga firma ne propadne.Možda da u medjuvremenu nekog drugog uzjašu da stvarno radi , dok filozof filozofira,ima sve beneficije svog direktorskog radnog mesta, možda i uči i puni svoj CV lepim rečima o iskustvu. Iz pošte za direktora bolnice, pa u neko ministarstvo npr.vojske … Dug je put napredovanja, al ulaznicu očito ima

 3. Zato nam ide tako „dobro“.Dok inženjeri informacionih tehnologija i saobračajni inženjeri rade u fabrici za trakom, zato vreme nam poštu vode srednjoškolci ili filozofi. Bravo.

 4. Izgleda da ovi iz SNS-a nisu culi da postoje i skole saobracajne struke. Ajd da ekonomista nekako i prodje, ali filozof???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 5. jadni oni, ne bio im u koži, žena jeste maher u svom fahu (nauka filozofija), ali umišljena, prepotentna, no nisam ni slutio da se razume i u PTT poslovanje.

   • Ta normalna i pristupačna osoba već treći dan nije prošla kroz kolektiv da se upozna….to je osnovna norma vaspitanja kohje se ponese iz porodice jer je ona ušla u našu kuću a ne mi u njenu…eto toliko….

     • A kako može doktor filozofije da rukovodi poštom…samo da prima dooobru platu i da se šetka da partijskim istomišljenicima…pa njoj je to i bio cilj jer o funkcionosanju pošte ljudi uče na saobraćajnom fakultetu pune 4 godine…da nije tužno bilo bi smešno…trahičnooo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here