Pripremite se za 21. izdanje košarkaškog turnira “Zicer“

0
300

ČAČAK – Na terenu Mesne zajednice 3. decembar ove godine biće održan 21. Košarkaški turnir “Zicer“. Počeće 14. juna i trajaće pet dana.

Na turniru će učestvovati veliki broj mladih košarkaša u četiri kategorije: mlađi pioniri (2012. i mlađi), pioniri (2010/2011), kadeti (2008/2009) i juniori (2006/2007). U subotu, 15. juna, sa početkom u 8.00 časova biće organizovan i turnir za najmlađe, učestvovaće deca od prvog do četvrtog razreda.

Svečano otvaranje košarkaškog turnira je 14. juna u 19 časova. Očekuje se učesce više od 25 ekipa koje će se takmičiti na “Ziceru“ i veliki broj gledalaca. Na samom terenu su ove godine postavljene su još dve fiksne tribine.

Organizator ovog tradicionalnog košarkaškog turnira Srđan Radenović napominje i podseća da će ove godine na 21. Košarkaškom turniru “Ziceru“ biti I prateće manifestacije: promocije auto škola, Star dens studija, Kangu studija, Biblioteke. Planirani su mini koncerti, kao i predavanja o istoriji košarke. Ovo je jedini turnir u Srbiji koji se organizuje u igri “pet na pet“. Takođe, na “Ziceru“ će biti održano drugo po redu takmičenje 3x3x3.

Poslednja dva dana turnira organizovaće se šutiranje trojki, kao i šutiranje sa pola terena, a najbolje očekuje veliki broj nagrada, kao i poklona od ljudi koji već godinama pomažu organizaciji turnira i bez kojih se ovaj turnir ne bi mogao održati.

  • Pozivamo sve takmičare da prijave svoje ekipe do 13. juna na broj telefona 064/128-75-77, ali i sve zaljubljenike u košarku da dođu i svojim prisustvom ulepšaju ovaj turnir. Pokažimo da je Čačak grad košarke – poručio je organizator Srđan Radenović.

On se ovom prilikom zahvalio prijateljima “Zicera“, svim ljudima dobre volje koji su podržali turnir i ove godine:

GRAD ČAČAK, GENERALNI SPONZORI: AC MANIC, KK ČAČAK 94, DUNAV OSIGURANJE, LAKE AUTO, BRAZIL KLADIONICE, MOZZART, UNIPROMET, STOLARIJA BOGDANOVIĆ, SLOVAS, BB TRADE, P….S…. FASHION, JKP KOMUNALAC, CHIPSY WAY, DTM, MESNA ZAJEDNICA 3. DECEMBAR, IGT, AS BEZBEDNOST, EKOMEX, MAXIMUS TERETANA, POH, IVB SOLUTION, KONEKTO IT SOLUTIONS, FIZIO KINETIK, VIA VOSTOK, PECENJARA JANKOVIC, PONS, PROGON, TIM MAX, ARHITEKTONSKI STUDIO SYNTESIS QUATRO, KONGSEASON, M.V. LULIĆ, SVIV AUTO ŠKOLA, AQUAS VODA, LABEL, AUTO DASTER, PINK TAXI, TIM MAX, AUTO LUČO, USPON, POX, JELEN PIVO, MIVEX, GELLATO TORTE, RESTORAN ĆURE, KIA PETRIĆ, EURIMASHINE, ELDORADO KAFA, DANILOVIĆ FAMILY INVEST, VET NENADOVIĆ, GENERAL PROMET, WEDING DRESS VIŠNJA.

Prethodni članakŠta prosvetari zaista dobijaju izmenom Krivičnog zakonika: Nema bitne promene, učenici uglavnom maloletnici
Sledeći članakPredlozi za večernji izlazak u čačanskim klubovima

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here