Priređena svečanost u čast 160 čačanskih vukovaca

8
3263

ČAČAK – Danas je u Kulturnom centru u Čačku organizovana svečana dodela knjiga nosiocima Vukovih diploma iz čačanskih osnovnih i srednjih škola.

Ove godine je sa svim peticama čačanske škole završilo ukupno 160 učenika, od čega je 21 đak generacija. U osnovnim školama ima 116, a u srednjim 44 vukovca.

Zamenik gradonačelnika Vladan Milić čestitao je mladim sugrađanima na postignutim rezultatima.

  • Ovo je je veliki uspeh za sve naše učenike, znajući da je školovanje danas zahtevano i da mora dosta da se radi da bi se postigli ovakvi rezultati. Grad Čačak će i ove, kao i prethodnih godina, obezbediti nagrade za najbolje, a predstavnici lokalne samouprave će uvek biti tu za najbolje učenike, kao i za poboljšanje svih uslova u kojima se odvija njihovo školovanje – rekao je Milić.

Vukovci osnovnih škola dobijaju besplatno letovanje u odmaralištu “Ovčar“ u Ulcinju, đaci i osnovnih i srednjih škola imaće besplatne karte za ulaz na bazene SC “Mladost“, dok će se za najbolje srednjoškolce organizovati nagradna ekskurzija u inostranstvo tokom avgusta.

Svi vukovci koji su prisustvovali dodeli knjiga od petka, 28. juna, mogu preuzeti besplatne fotografije sa ove manifestacije, u Gradskoj upravi u kancelariji 125 na prvom spratu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČetvorica Čačana u kadetskoj reprezentaciji koja se priprema za U16 EP na Kritu
Sledeći članakZbog vrućina manja koncentracija polena u vazduhu

8 KOMENTARA

  1. Koliko ce od njih biti odlicni posle prve godine na srednjoj nili faksu……koliko ce ih proci na upisu u zelenje skole…..nije ovde u pitanju sujeta, ljubomora vec da li je ovo stvarno kvalitet

  2. Cestitke deco. Uvek se trudite. Jer znanje je vazno. Za samosvest,za licni integritet. Jer koliko znas toliko vredis. A nije, koliko Imas toliko vredis. Zato samo napred.

  3. Uskoro će Dom kulture biti pretesan za ovoliki broj „Vukovaca“,pa bi trebalo razmotriti opciju „Borčev stadion“.

    • Da nabrajaju 160 imena? O, svasta. Kad se to radilo? Nije to vazno, hvalisanje, jer oni koji su najbolji to sami odlicno znaju, kao i njihove porodice. Za one koji nemaju komplekse, dovoljno. Bravo bravo deco divna!

      • Oh da, i moj je neko. I jako se radujem. Ali ne mora nigde da pise to ime, nece biti veca vrednost tada, niti moja sreca. Samo hvalisanje sirim narodnim masama nista nece promeniti u mom srcu. Uzivajmo u uspehu sve te dece.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here