Profesor Medicinskog fakulteta podneo krivične prijave protiv Brnabićke i Ružića zbog katastrofalne epidemijske situacije

7
1841

Slobodan Marinković, profesor Medicinskog fakulteta, podneo je Javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv premijerke Ane Brnabić i ministra Branka Ružića.

Prijave je, kako piše, podneo zbog njihovog nečinjenja u vezi sa katastrofalnom epidemijskom situacijom, što je dovelo do umiranja više od 1.000 osoba i zaražavanja više od 200.000 na mesečnom nivou, kao i zbog „uništavanja zdravlja dece u školama“.

Jednostavno, glavni politički krivci za ovu katastrofalnu epidemijsku situaciju, sa ovolikim brojem žrtava, moraju odgovarati pred licem pravde. Drugi krivci, tj. nevakcinisani, nedeljama plaćaju krvavi danak, i to svakog sata! Inače, Brnabićeva i njeni političari nikada nisu izradili plan za animiranje i stimulisanje ovih osoba da se vakcinišu – napisao je Marinković u autorskom tekstu objavljenom na portalu Nova.rs.

Kako je naveo, Brnabićeva i Ružić su „namerno sveli stanovnike ove države na nivo Darvinove prirodne selekcije, tj. biološke zakonitosti koja važi za životinje“.

Istovremeno, ovakva namera nestručnih političara da se produži nekontrolisana epidemija predstavlja težak udarac za preko 1000 lekara koji se 24 sata dnevno žestoko bore u kovid-centrima kako bi spasli živote ogromnog broja zaraženih pacijenata! Mnogi od tih lekara uskoro neće izdržati ovakav napor ni fizički ni psihički. Ili će dati otkaz i otići u inostranstvo – naveo je profesor.

On zahteva od kolega u Kriznom štabu da se hitno, decidirano i javno ograde od ovakvih izjava i namera Brnabićeve i Ružića da se narod prepusti nekontrolisanom delovanju virus, u suprotnom će, kako navodi, biti primoran da „pocepa diplomu“.

Zbog, kako ističe, neodgovornosti i bezobzirnosti, od premijerke i ministra traži da podnesu ostavke.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakČačak 94 furiozno otvorio debitantsku sezonu u Drugoj ligi Srbije
Sledeći članakPotpisani dres Bogdana Bogdanovića na trećoj humanitarnoj aukciji kafea “Žoc“

7 KOMENTARA

  1. Nije mi jasna poenta ovog profesora. Šta je hteo da kaže? I nije mi jasno šta su tu, više, trebali da urade tuženi. Ako se svaki dan priča vakcinišite se, vakcinišite se, ne znam kako drugačije animirati prost i bezobrazan narod. Verovatno profesor ima u svom okruženju takvih. Neka malo i on poradi na tome.

  2. Brafo profesore! Jos da podnesete prijave protiv vlasnika pecenjara, cevabdzinica, svih koji prodaju rostilj, Matijevica, Zlatiborca, prodavaca alkohola i duvana od vrha pa do najzabacenije trafike….onda bih bila uverena da brinete o zdravlhu nacije. Ovako ste lobista vakcinacije, 3 esalon, kolikp ja pratim.

      • Da li si cuo za analogiju? Kad budu poceli sire nego duze da stimulisu da drze djetu i da im priprete da ih nece leciti ako se slogiraju ili imaju infarkt, placati lekove za pritisak, pusace iskljuciti iz drzavnog zdravstva, pijance, narkomane….svi ovi svesno i sa namerom krljaju, puse, piju i arce pare iz RZZO. Sta sam rekla bezovrazno i glupo?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here