Proizvod čačanske kompanije proglašen najboljim na tržištu Francuske

0
601

ČAČAK – „Osmotski sušena organska malina“, proizvod čačanske kompanije “Interfood 60“, dobitnik je Nagrade za najbolji organski proizvod na francuskom tržištu. Višegodišnji francuski kupac proizvoda ove kompanije, drugi put zaredom dobio je nagradu za najbolji organski proizvod.

Kako navodi udruženje privrednika “Unija Čačak 2000“, francuska kompanija „Biotopia“ za ocenu kvaliteta organskih proizvoda na francuskom tržištu, svrstala je „Osmotski sušenu organsku malinu“ u najbolje proizvode 2020. godine.

Postupak ocenjivanja se sprovodi tako što žiri od 100 potrošača testira proizvode koji su predstavljeni i dodeljuje ocenu do 20 bodova, a proizvodi koji se ocene sa preko 16 bodova dobijaju nagradu „Najbolji organski proizvod“. Ocena se dodeljuje na osnovu kvaliteta proizvoda, prezentacije i cene..

Ovo nije jedina nagrada dodeljena kompaniji “Interfood 60“, koja je i u 2018.godini za još jedan proizvod, „Osmotski sušenu borovnicu“, dobila isto priznanje, što je i te kako uticalo na povećanje izvoza tog proizvoda.

U kompaniji “Interfood 60“ očekuju da će se trend rasta nastaviti, s obzirom na to da su potrošači prepoznali i prihvatili kvalitet njihovih organskih proizvoda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNovogodišnji turnir u basketu krajem ove i početkom sledeće godine u Plavoj hali
Sledeći članakRoditelji slučajno saznali da su huligani nekoliko puta provalili u vrtić “Boško Buha“, reagovala lokalna vlast

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here