Projekat GIGA Srbija se nastavlja: SBB započeo digitalizaciju Čačka!

0
648

ČAČAK – SBB kompanija povodom jubilarnih 20 godina poslovanja završava najvažniji projekat ove godine – GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

Besplatan proces digitalizacije započet je u još tri grada – Subotici, Boru i Čačku.

Nakon završene digitalizacije i SBB korisnicima u ova tri grada, bez dodatnih troškova, biće dostupni ne samo super brzi internet, već i digitalna televizija na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka, još veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije koje pruža EON platforma. U kompaniji sam od njenog osnivanja, dakle dve decenije i ponosna sam što ćemo baš u ovoj jubilarnoj godini završiti jedan od najvećih projekata do sada – rekla je Danijela Jovanovic, menadžerka SBB prodajnog mesta.

Nakon završenog procesa digitalizacije i Subotica, Bor i Čačak će takođe postati GIGA gradovi, u kojima će se brzine interneta u EON paketima povećati automatski. Korisnicima EON Premium paketa sa inetrnetom, televizijom i telefonijom biće dostupne internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

SBB kompanija je uložila preko pola milijarde evra u Srbiju i razvoj telekomunikacija samo u poslednjih 10 godina. Iz kompanije su najavili i početak izgradnje 10 GIGA optičke mreže, čime će građani Srbije imati internet među najbržim u Evropi.

EON paketi upola cene do kraja juna

SBB poziva sve one koji žele da postanu njihovi korisnici da do kraja juna iskoriste akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom 15 meseci upola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, in a svim uređajima, Video klubu sa preko 23.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefoniji i najbržem internetu.

PR TEKST

Prethodni članakSaradnja dve prestonice kulture – Čačka i Rijeke
Sledeći članakPrvo ovogodišnje zaprašivanje komaraca, evo koje lokacije će biti posebno tretirane

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here