Promocija diplomiranih studenata na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku

0
481

ČAČAK – Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku je u petak, 14. juna, održana svečana promocija studenata koji su svoje diplome stekli u školskoj 2022/2023. godini.

Ukupno je diplomiralo 418 studenata, 250 na osnovnim, integrisanim i master akademskim studijama i 168 na osnovnim i master strukovnim studijama.

Diplomci su se okupili u velikom amfiteatru fakulteta, gde im se posle intoniranja himne “Bože pravde“ obratila prof. dr Danijela Milošević, dekan Fakulteta tehničkih nauka u Čačku.

Čestitala im je na posvećenosti i radu koji su doveli do izuzetno značajnog uspeha kao što je sticanje diplome visokog obrazovanja i istakla da pored zahvalnosti koju treba da pokažu prema članovima porodice, profesorima i prijateljima koji su im pružali podršku na putu sticanja znanja, kao akademski građani budu svesni i odgovornosti koja prati ovo veliko dostignuće. Dekan fakulteta je istakla da je uverena da će diplomci imati puno profesionalnih izazova i uspeha na svom karijernom putu, a u tome će im pomoći znanja i iskustva stečena tokom obrazovnog procesa.

Marko Pavlović, student prodekan, je zatim čestitao svojim kolegama i poželeo im puno uspeha u daljem radu i životu. Znanje stečeno na fakultetu tehničkih nauka će im omogućiti pravilan izbor buduće profesije i kontinuirani napredak.

  • Fakultet tehničkih nauka u ime svih zaposlenih čestita diplomiranim studentima i želi im puno uspeha na svim životnim poljima – saopšteno je sa FTN.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Planeti Sport pronađite baš sve za ovo leto
Sledeći članakOd danas pojačana kontrola saobraćaja, na ovo će policija posebno obratiti pažnju

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here