Promocija knjige “Istorijski zabavnik 2“

0
121

ČAČAK – U Klubu Kulturnog centra Čačak večeras od 19:30 održaće se program “Zanimljive istorijske priče“, u okviru kojeg će biti predstavljena knjiga “Istorijski zabavnik 2“.

Da istorija može da bude zabavna i privlačna i mladima koji joj se često opiru kada treba da se uči, dokazuje “Istorijski zabavnik 2“, koji samo na Fejsbuku ima više od 200.000 pratilaca.

Istorija naroda sa ovih naših prostora i dalje je prepuna zaslužnih pojedinaca koji su zaboravljeni. Ovoga puta, knjigom su obuhvaćene ličnosti iz 19. i 20. veka – vladari, vladarke, ratnici i ratnice, naučnici i naučnice, avanturisti i avanturistkinje.., lepeza neverovatnih likova za koje najverovatnije nikada niste ni čuli!

Nakon što su u prvom delu supruzi i supruge pojedinih ličnosti ostali nepravedno u zapećku, jedno čitavo poglavlje u “Istorijskom zabavniku 2“ posvećeno je ljubavnim pričama u kojima će potencijalni čitaoci uživati.

Gosti večeri su Aleksandra Bogradović, novinar i komunikolog, autorka knjige “Istorijski zabavnik 1 i 2“, osnivač istoimene Fejsbuk stranice i Instagram profila, i Maja Stojanović, ilustrator, dizajner likova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMeđuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći u Čačku
Sledeći članakGorivo skuplje u narednih sedam dana

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here