Promocija knjige Pece Popovića “Čuvar buvlje pijace“

0
599

ČAČAK – U velikoj sali Doma kulture sutra (sreda, 23. mart) održaće se promocija nove knjige Pece Popovića “Čuvar buvlje pijace“.

Ako nečije ime može biti sinonim za neku opštu i egzistencijalno važnu formativnu pojavu, onda je to, kada je o ovdašnjem rokenrolu reč, ime Petra Pece Popovića, čoveka prepunog dara, lepote, erudicije, prefinjenih reči i finog gospodstva.

Čovek koji je ceo život posvetio svetoj umetnosti muzike, dragoceni hroničar ljudi i događaja koji su obeležili našu istoriju. Njegova najnovija knjiga “Čuvar buvlje pijace“ to potvrđuje, zato što je jedna od onih koje nas podsećaju da je moguće živeti časno i vedro u skladu sa svetim zakonima lepote i u danima kada je sva čovekova sloboda u njemu samom i kada je stvarni život ostao moguć, istinit i netaknut još samo u umetnosti.

Gosti: Petar Peca Popović, rok kritičar, novinar, pisac, kolumnista i urednik novina i Mihajlo Pantić, pripovedač, kritičar, profesor na Filološkom fakultetu u Beogradu, glavni urednik Književne opštine Vršac.

Početak programa je u 19:30.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Đina Tomašević Medicinski fakultet završila sa prosekom 9,00 i vratila se u Čačak da bude vaskularni hirurg
Sledeći članakApel 30 javnih ličnosti: Izađite na izbore, građanin je taj koji stvara promene

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here