Protiv Tanaskovića istog dana u isto vreme zakazana dva ročišta u čačanskom sudu

2
558

ČAČAK – Šef odborničke grupe Dveri u Skupštini grada Aleksandra Tanaskovića u utorak u isto vreme bio je pozvan na dva ročišta u Osnovnom sudu u Čačku, u dva odvojena postupka koji se protiv njega vode pred ovom sudskom instancom.

Jedan postupak vezan je za sumnju da je Tanasković počinio krivično delo težeg remećenja javnog reda i mira i spokojstva građana na sednici Skupštine grada 18. jula prošle godine, kada je predsedavajućem Igoru Trifunoviću poslao poljubac u skupštinskoj sali, što je od strane oštećenog protumačeno kao pretnja. To ročište je otkazano zbog drugog ročišta u kojem je Tanasković takođe glavni akter.

A to drugo ročište u vezi je sa incidentom u čačanskoj skupštini kada je Igor Trifunović optužio Tanaskovića da ga je hrpom papira gađao u glavu i naneo mu povredu oka.

Tanasković u izjavi za Morava info kaže da aktuelni režim ne bira sredstva da zastraši svoje političke protivnike.

SNS na sve načine pokušava, u dužem vremenskom periodu, da “ukroti“ i “kazni“ svakog u Čačku ko se slaže sa mišljenjem Dveri, a glavne nosioce besomučno progoni besmislenim optužbama koje sprovode policija, tužioci i sudije u Čačku. Ceo sistem policije, sudstva i tužilaštva u Čačku, a verujemo i u Srbiji, je zreo za lustraciju i promene. Naime, kada se sprovede velika akcija hapšenja narko dilera u Moravičkom okrugu, niko se ne uhapsi i pronađe se svega 30 grama marihuane. A kada se hapse politički protivnici, na teren izlaze i po dve marice, pune policajaca. Sistem vlasti Aleksandra Vučića je duboko kriminalizovan, korumpiran i odnarođen da je vreme za njegovu smenu i promene. Možemo li verovati da će ovakav sistem na zakoniti način sprovesti izbore i da će ljudi znati između čega biraju? Naravno da ne, i zato bojkotom moramo obezbediti da izbori u Srbiji uopšte postoje – naveo je Aleksandar Tanasković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProsečna plata u Čačku za mesec dana porasla za 1.179 dinara
Sledeći članakU Čačku za vikend Državno prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom

2 KOMENTARA

  1. Dveri protiv gej parade a Tanasković šalje poljupce predsedniku Skupštine. Sve je jasno kao dan.
    Citat iz Tesne kože-
    „Pantić je peder, i to ne onaj emotivni što se zaljubi. Nego onaj što nasrće.“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here