PSG ne učestvuje na lokalnim izborima u Čačku, u toku prikupljanje potpisa za republičku listu

9
647
Foto: Nemanja Jovanović

ČAČAK – Pokret slobodnih građana (PSG) počeo je i u Čačku da prikuplja potpise za republičku listu te stranke za predstojeće parlamentarne izbore.

Zainteresovanbi građani listu PSG mogu potpisati svakog dana kod javnog beležnika Ane Tomić u Ulici kneza Miloša 1.

Tamo sve zainteresovane čeka celokupna dokumentacija koja je potrebna za potpisivanje liste. Veoma smo zadovoljni odzivom građana, budući da smo počeli tek u ponedeljak. Dolazi puno mladih ljudi što nas ohrabruje – kaže za Morava info poverenica Gradskog odbora PSG Olga Janković.

Ona je precizirala da se prikupljaju potpisi samo za republičke izbore, pošto PSG neće učestvovati na lokalnim izborima ni u jednom gradu i opštini u Srbiji, pa tako ni u Čačku.

Odluka stranke je da se ne učestvuje na izborima na lokalnom nivou jer nije bilo vremena za adekvatnu pripremu za izbore za lokalni parlament – navodi Janković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPoziv firmama da posluju na novoj lokaciji NTP Čačak
Sledeći članakGrčka za turiste iz Srbije otvorena od 15. juna

9 KOMENTARA

  1. Nikada nisam glasao za vlast, neću ni sada. I za ove što sam glasao, uvek sam omašio. Ali tako ću i sada, jedan je život.

  2. Kakav bre bojkot, to je budalaština za šačicu zaluđenika. I Đilas kaže da je bojkot glupost. Boško prvi bio za izlazak na izbore. Sergej, samo napred, ti nisi cava ko ovi kvazi elitni opozicionari.

      • Čovek nije bot. Nego je realan, a to tebi i tvom lideru Bošku smeta. Poslušajte Serđa, a ne da ga Bašanović i Đilas svakodnevno napadaju na “direktno.rs”. Treba imati m*da i izaći na megdan Vučiću, a ne nalaziti izgovore i sakrivati se kao miš. Bravo, Serđ! Ako ništa, bar si hrabriji od ovih prevaranata. Ostala je tužna družina dvojice prevaranata, koji su nas sve vreme kampanje bojkota zamajavali. To su Boško i Đilas! Napred Sergej!!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here