“Putovanje sa jednim tagom kroz Severnu Makedoniju i Grčku moglo bi da bude moguće do početka leta“

0
446
Foto: RINA

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da bi naši građani do početka leta mogli da putuju jednim tagom ne samo kroz Severnu Makedoniju, već i kroz Grčku.

On je za Tanjug rekao da se o uvođenju zajedničkog taga sa Grčkom razgovaralo prilikom nedavne posete grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa i grčkog ministra saobraćaja Hristosa Stajokurasa.

  • Pre nekoliko dana bio je sastanak u Grčkoj, taj sastanak je bio uspešan. Zajednička komisija se formira 27. i oni su sebi napravili jedan jedan redosled poteza, kako bi do maja bila završena integracija i kako bi u junu naše građanke i građani mogli da koriste tag – naveo je Vesić.

Istakao je da je siguran da to može da se postigne i da ćemo zaista tokom leta imati, pored Severne Makedonije, zajednički tag i sa Grčkom.

Dodao je da su u toku razgovori i sa Crnom Gorom, Mađarskom, Hrvatskom, Italijom, Bosnom i Hercegovinom i da će se se videti u narednom periodu kada će se ti projekti realizovati, ali da je najizvesnije da do početka letnje sezone bude uspostavljen zajednički tag sa Grčkom.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZavršena rekonstrukcija puta Prijevor – Trbušani, oštećenog tokom izgradnje auto-puta (FOTO)
Sledeći članakRutinska pobeda juniora borca nad Zemuncima

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here