Završena rekonstrukcija puta Prijevor – Trbušani, oštećenog tokom izgradnje auto-puta (FOTO)

11
1016

ČAČAK – U subotu su završeni radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju opštinskog puta od škole u Prijevoru do škole u Trbušanima i dalje do raskrsnice sa državnim putem kod Komune u ukupnoj dužini od 4.470 metara, širine pet metara.

Ovaj put je pretrpeo velika oštećenja usled prekomernog korišćenja tokom radova na izgradnji deonice auto-puta „Miloš Veliki“ od Preljine do Pakovraća.

Kako je navedeno iz JP “Gradac“, završeni predstavljaju početak rehabilitacije svih puteva koji su pretrpeli oštećenja na isti način.

  • Radove je svakodnevno pratio naš kolega Rade Ćirković, trudeći se da u toku izvođenja radova budu rešeni brojni problemi, koji se pre svega odnose na odvodnjavanje puta, regulisanje nivelete puta i priključaka na put velikog broja domaćinstava i privrednih subjekata duž cele trase – ističu odgovorni u “Gradcu“

U narednom periodu otpočeće radovi na rekonstrukciji preostalih 20 kilometara svih puteva koji su pretrpeli oštećenja tokom izgradnje auto-puta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFilmart je raspisao konkurse za Interakciju 2024 – Festival, Kamp i Radionicu
Sledeći članak“Putovanje sa jednim tagom kroz Severnu Makedoniju i Grčku moglo bi da bude moguće do početka leta“

11 KOMENTARA

  1. Kineski kamioni su razlomili asfalt u selu Srezojevci koji je uradio Veljo kao i što je obećao, a Milun je obećao da će Kinezi to sanirati međutim to je za sada samo laž.

  2. Ovo neka nova moda da se prave ulice bez ivičnjaka i trotoara. Pešaci treba da idu kolovozom ili ja nisam upućen. Ja kada sam polagao vozački ispit pre 30 gog. pešaci su išli trotoarom a automobili kolovozom. Treba li deca, trudnice sa kolicima, stari …da prođu ovom ulicom ili samo automobili. Takođe, što kaže Kosta, asfalt je 2 cm debljine ovo će da probije trava za 6 meseci. Ovo je šarena laža za ovakve tupane kao što je onaj OBAVEŠTENI, mučenik i ne zna kako izgleda prava ulica.

  3. Super! Još kad bi asfalt bio deblji od postavljenih 2cm, pa da potraje bar 15-20 godina. Ovako ce rupe da se pojave vec za dve godine, a građani platili radove…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here