Radojević: Bolje da je uloženo u FRA nego u novu nemačku fabriku

17
655

ČAČAK – Prvi na listi koalicije “Svi za Čačak“ Aleksandar Radojević izjavio je da građani nemaju razloga za strah jer ovi koji, kako je naveo, prete nisu sposobni da izvrše ono čime prete.

On je to rekao na današnjoj konferenciji za novinare ove izborne liste.

 • Nemojte se plašiti ni izbora, ni govora, ni onoga što vas prisiljavaju da fotografišete šta ste zaokružili, jer ćete izgubiti radno mesto. Pa izgubimo radno mesto, jer i to radno mesto ne znači puno, to je više robovanje i služenje njima nego zarada za sebe i za porodicu – naveo je on.

On je rekao da država bolje da je uložila 17 miliona evra u Fabriku reznog alata nego u novu nemačku fabriku “PWO“.

 • Da je samo sedam miliona dato rukovodstvu i radnicima FRA šta bi ona mogla da napravi, pri tom bi bila naša fabrika, proizvodila bi naše burgije i naše proizvode od kojih bi zaradu imali svi, od koje bi se gradio grad kao što je to nekada to bilo. Ovako i kad se za nemačku fabriku vrati tih 17 miliona evra za 10 godina sa 300 radnika i platom od 500 evra, sve ono što oni proizvode biće nemačko, biće nemački proizvod i to će biti zarada za državu Srbiju nula – kazao je dr Radojević.

Prema njegovim rečima, Čačak neće snositi nikakve političke i ekonomske posledice ukoliko gradonačelnik ne bude iz Srpske napredne stranke.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSDPS Čačak: Novo poglavlje u razvoju grada moguće samo uz ubedljivu podršku listi “Čačak sutra“
Sledeći članakZa dve nedelje biće završene sve saobraćajnice u 11 čačanskih sela koje su uništene tokom izgradnje auto-puta

17 KOMENTARA

 1. Ja se izvinjavam, možete li nam reći kako je to nekada bilo,šta se gradilo i gde?!Čačak najviše uspeo za vreme Milunove vlasti.

 2. Lično ja se ne plašim nikog, ni izbora, ni govora i niko me ni na šta ne prisiljava.Ja sam samo običan građanin sa svojim stavom.Imam pravo na slobodu svog izbora i mišljenje i podržavam Miluna.

 3. Stop shop u Aveniji. Dr Radojević kao Narodni poslanik, poverenik SNS Čačak, odbornik u Čačku, predsednik MZ Preljina i član UO Tigar izjavi na sednici lokalne Skupštine kako garantuje za direktora JP Gradac iako je krivično odgovarao i da on stoji iza njega da bude direktor. Tada iza Stop stopa ostade garancije livade treće klase kod Kragujevca od 366 000 eura. I neprestano je tadašnji odbornik Stojan Marković nazivao Radojevića fantomskim odbornikom a tekstovi na Ozonu samo iskakali i pitali gde je 366 000 eura.

 4. Moram Radojeviću da kažem da se od njegovog odlaska iz SNS kada je lično tražio dokaz ko je kako glasao mnogo promenilo i da niko nikoma i nikada to niti je tražio niti traži, tako da je vreme da prestane sa iznošenje laži.

  • Slazem se Biso! DOKTORE videli smo sve u doba KORONE. BOLJE CUTATI!

   Tad je SNS bio dobar a sad ti nevalja, sramota!

   Milune imas svoj obraz, SNS DO POBEDE!

 5. Prosto je neverovatno da Radojević „sveznalica“ ne zna da svaki proizvod nosi deklaraciju države u kojoj je proizveden, pa to zna i njegova desna ruka Viki.

 6. Doktore, drži se pulmologije, tu si najbolji. Nije politika za tebe. Kakvo crno ulaganje u FRA, u rupu bez dna. To je davno ispričana priča, odavno nemaju ni ljudstvo ni tehniku, a rukovodstvo je samo izvlačilo novac iz kase.

 7. Boljeg lekara, a losijeg politicara nisam video. Drzi se ti, doktore, svoje profesije, a politiku ostavi. Ordinacija i kafana, tu si najbolji.

 8. Mogli ste vi doktore da urgirate za Fra samo da ste to hteli, lakše je pričati i soliti pamet drugima i kriviti SNS jer mislite da dobijete neki glas.

 9. Sramota da ljude koji časno zarađuju za život nazivate robljem moj doktore. Da li robljem doživljavate i žene koje rade kod vas u ordinaciji? Ili su to samo oni koji rade na drugom mestu. Užasna izjava. Užasna.

  • Najgluplja izjava do sada koju smo mogli pročitati.Čovek potcenio sve ljude i radnike koji pošteno zaradjuju za hleb.Čak i njegove zaposlene!!!Zato izađimo na izbore i podržimo Miluna!

 10. Koja demagogija majko moja. E Radojevicu,doktore. Gde dodje, u sta su te upleli da pricas. Ti pricas o FRA? Verujem da jedino znas gde se nalazi. Nista vise.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here