Raspisani lokalni izbori u 73 grada i opštine, u Čačku na birališta tek na proleće

13
970

ČAČAK – Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić raspisao je izbore za odbornike skupština gradova i skupština opština u Srbiji za 17. decembar. U Čačku neće biti lokalnih izbora tog datuma, već će se oni održati u svom redovnom terminu, na proleće 2024. godine.

Predsednik Skupštine je odluku o raspisivanju izbora potpisao u centralnom holu Narodne skupštine.

Predsednik Skupštine je odluku o raspisivanju izbora potpisao u centralnom holu Narodne skupštine.

Izbori su raspisani za skupštine gradova Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Novi Pazar, Pirot, Vranje, Leskovac, Loznica, Prokuplje, Smederevo, Šabac.

Izbori su raspisani i za odbornike skupštine opština u 51 lokalnoj samoupravi, a među njima nema opština iz Moravičkog okruga.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProgram Prestonice kulture za novembar: Pozorišne premijere, koncert hora RTS, jubilej časopisa “Gradac“…
Sledeći članakĆendić: Dveri pripremile osam mera za unapređenje čačanske privrede

13 KOMENTARA

    • Prvo lokalna vlast funksionise tako sto je na proslim izborima izaslo 40% Cacana a od toga polovina glasala SNS. Znaci vlast nije legitimna, od tada do sada je potrosen preko 200 miliona evra kroz budjet..Gde je taj silni novac potrosen i botovi ne nije to Zeljko izmislio nego to su vase zvanicne cifre !

    • U Cacku nista ne skripi vise nego u obicnoj, prosecnoj porodici. Bitne stvari se obavljaju. To se vidi I to je najvaznije. Ostalo, manje bitno, se obavlja u hodu. Kao I u porodici. Jer grad je samo velika porodica.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here