Revija “Austrijski kratki film“ večeras u maloj sali Doma kulture

0
94

ČAČAK – U maloj sali Doma kulture večeras od 20 sati biće organizovana revija filmova “Austrijski kratki film“. Program je upriličen u saradnji sa Austrijskim kulturnim forumom u Beogradu.

ŽIVOT NA ROGU, Life on the Horn, 2020, 25 min


Decenijama se otrovni otpad ilegalno odlaže na obale Somalije. Cunami 2004. godine oštetio je zatrovane kontejnere, što je dovelo do širenja bolesti.
Režija: Mo Harave

VEŠ MAŠINA, Die Waschmaschine, 2020, 25 min

U vezi istrošenoj rutinom, prodaja pokvarene mašine za pranje veša preko interneta postaje važno pitanje rasizma i morala.Režija: Dominik Hartl

OEHL: PREKO NOĆI, 2019, 4:38

Većina ljudi sada dobro zna kakav je osećaj provesti ceo dan sam kod kuće, slično glavnoj junakinji u veštom crno-belom videu Ruperta Holera, snimanom kao spot za grupu Oehl.
Režija: Rupert Heler

ISTA VRSTA RIBE, Fische, 2021, 17 min

Govoriti o smrti bliskog člana porodice nije lako. Pogotovo ne kada je sestra preuzela brigu o bolesnoj majci, a brat pobegao u inostranstvo iz straha od odgovornosti.
Režija: Rafaela Šmid

NOĆNI ČUVAR, Der Wächter, 2019, 30 min

Nakon što fabrika u kojoj je radio kao tehničar preseli proizvodnju u inostranstvo, austrijski zavod za zapošljavanje primorava Rafaela da prihvati posao noćnog čuvara, pošto je u njegovim godinama postao suvišan za privredu.
Režija: Albin Vildner

Ulaz je slobodan.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNove cene goriva: Dizel i benzin jeftiniji za dinar
Sledeći članakMeso i prerađevine domaćih proizvođača od danas će biti posebno obeleženi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here