Sa aerodroma “Morava“ dva puta nedeljno do Istanbula, tokom leta i do Tivta i Soluna

10
1251

ČAČAK, KRALJEVO – Vlada je proglasila novi spisak avio-linija u javnom interesu, a na njemu su se po prvi put našli i letovi iz Kraljeva, kao i let Niš-Beograd-Niš.

Kako je najavljeno, dva puta nedeljno trebalo bi da saobraća linija sa aerodroma “Morava“ u Lađevcima do Istanbula, a toku letnje sezone i do Tivta i Soluna.

Linija u javnom interesu može da se proglasi ako se odnosi na rutu ka aerodromu koji opslužuje region ili regione u razvoju u Srbiji ili ukoliko ruta ima manje od 100.000 putnika godišnje, navodi se u Uredbi o uslovima za proglašenje linije u javnom interesu u vazdušnom saobraćaju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNačelnik Generalštaba posetio Tehnički remontni zavod u Čačku
Sledeći članakBudimo humani, pomozimo maloj Čačanki Nikolini Ćirić

10 KOMENTARA

 1. Svaki napredak treba da bude na radost i korist svima. I zato se ne treba osvrtati na zlonameran komentar Željka Damjanović. To je on. Zna se.

 2. Jaoooooo, ISTANBULE MOJ LEPI,NAJLEPSI !!!
  JEDVA SAM TE CEKALA! Ulepsali ste mi dan ovom vesti !!!!

  Jos kada bi znali kada ce poceti , bilo bi divnooooo!

  • Ko ti je Istanbul najlepsi onda ne znam sta da ti kazem. Jedino interesantno sto moze da se vidi je odakle sve lose osobine u nasem kolektivnom mentalnom sklopu.

 3. Linija do Istambula značiće zbog turisrtičkih agencija i velikog interesovanja za razgledanje ovog lepog istorijskog grada.
  Bilo bi dorbo razmišljati i o otvaranju linija u par letnjih meseci prema Antaliji.(ako je moguće jer ne zavisi od Vas),
  jer taj Aerodrom opslužuje 30 milona turista u sezoni.
  Oblast Antalije je sa 143 km. obale sa neverovatnim hotelima,sadržajem,uslugom i plažama predivnim za odmor i sa prilično turista iz Srbije.(koje moram napisati izuzetno poštuju)

  • I sta ce letovi prema istanbulu pomoci Cacku ? Oce Novom Pazaru a gradjani Cacka ce do izbora placati da letovi budu jeftini(kroz subsidije).

   • Neverovatno glupo pitanje. Iz Insanbula kreću letovi za ceo svet Turskih Airlines kompanijom. Veza sa celim svetom preko nama najbližeg aerodroma. Bolje nego Beč.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here