Sada je zvanično: Mirjana Đoković direktor “Komunalca“

22
3789

ČAČAK – Gradsko veće Čačka usvojiće danas rešenje kojim se Mirjana Đoković imenuje na funkciju novog direktora JKP “Komunalac“.

Ona je u proteklih sedam godina obavljala dužnost pomoćnika gradonačelnika zaduženog za oblast zaštite životne sredine.

Na konkurs za direktora “Komunalca“ javila su se dva kandidata – Mirjana Đoković i bivši direktor “Gradskog zelenila“ Dragan Nikolić, koji je u međuvremenu povukao kandidaturu.

Mirjana Đoković po zanimanju je master menadžer. Ukoliko Skupština grada usvoji rešenje o njenom imenovanju, na poziciji direktora biće u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Dosadašnji v.d. direktora Branko Pejica preći će na funkciju finansijskog direktora.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDveri: Čačak da izdvoji sredstva za besplatne udžbenike, užinu i vrtiće
Sledeći članakVulin pod sankcijama SAD: Umešan u organizovani kriminal i trgovinu drogom

22 KOMENTARA

  • znaci da ima znanja o rukovodjenju, smao treba videti iz koje obrasli. Svakako, dobro je to, ali msm da je Mira Dj master ekonomista, i da su ovde mozda pogresili, jer na sajtu grada pise mas.ekonomista.

   Svakako, siguran sam da ce 100% opravdati poverenje, jer je ozbiljna zena, iskusna i poseduje znanje i vestine za rukovodjenje. Nadamo se uz neki svoj kadar i ekipu, da ce Komunalac da bude najbolja firma u Ca i to vrlo brzo.
   Puna podrska, samo napred

  • Najbolje ćete se uveriti ako se i sami budete obrazovali iz te oblasti. Postupak je sledeći: ako imate završen odgovarajući fakultet konkurišete za drugi nivo obrazovanja ( master), položite sve ispite, uradie ustraživanje, objavite 2-3stručna rada u referentnom časopisu i stručnom ( naučnom) skupu, napišete master rad, odbranitega pred imenovanom komisijom iz reda univerzitetskih pfofesora i onda se raspišete na portaku do mile volje. Tada ste kompetentni da kritikujete, osporavate,hvalite,ali naravno bez vređanja, nipodaštavanja,sujećenja i sl.

   • Aj da se više ne igramo žmurke, konkretno je pitanje koji je fakultet završila ta Mirjana i sta su njene radne reference i uspesi? Takodje je konkretno pitanje gde je sve radila u svojoj radnoj karijeri? Takodje, pošto se svakako bavi politikom barem zadnjih 20 godina koja su joj radna mesta bila političko nameštenje i koliko je partija promenila? Manite me tom ispraznom demagogijom koju pišete jer ovde nisam ja tema. I zašto se večito konkretna pitanja dočekuju na nož i na njih odgovara nešto deseto?

 1. Znaci tek sad ce na groblju rasti travuljina kao u dzungli, i dalje nece biti ogradjeno, i dalje ce da se krade mobilijar, cvece i svece

  Nista nam sveto nije

  • ovo je ok, samo nije trebalo da se Pejica zadrzi u Komunalcu.
   Bio je, i to na mestu direktora, nista nije uradio i znaci da nema tu sta da trazi. Samo ce sujeta da radi, i mozda ce novu direktorku samo da sputava u raznim stvarima. Novi direktor treba da dovede svoje ljude, i da odgovara za tu firmu posle nekog vremena,
   Ali ima ko to vec odlucije, pa ce vreme pokazati. Izbor je dobar, jer iskustvo postoji, kontakti, i razne druge stvari da to preduzece posluje dosta bolje nego to sada. Srecno !!!

     • E moj ti. Vidim da se razumeš u materiju kao Marica u … Mandat traje četiri godine bez obzira na smenu vlasti. Ako neko bilo koga smeni samo zbog pripadnosti nekoj stranci taj bez problema dobija na sudu i vraća se na poziciju sa koje je nezakonito smenjen.

    • To znači da je obrazovana iz organizacije rada (npr. FON), da zna upravljanje, normiranje, da poznaje korporativnu kulturu, komunikacije, psiholigiju rada, projektni menadzment ( od pisanja projekata do realizacije), strategijski menadžment ( izbor primene strategije za unapređivsnje poslovanja), da poznaje oblast finansijskog poslovanja u domenu koliko je potrebno za upravljanje, da ima znanja iz logistike, marketinga,operativnog upravljanja itd. Znam da će dežurni pljuvači da diskredituju ovaj komentar koji samo daje nagoveštaj odgovora na postavljeno pitanje. A što se tiče Đokovićke kroz projekte je do sada pokazala da zna materiju i da je sposobna.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here