Sajam kreativaca “Kreacije i rukotvorine 3“ na šetalištu gradske plaže

1
370

ČAČAK – U subotu 3. oktobra godine na Gradskoj plaži na Moravi biće održan sajam kreativaca „Kreacije i rukotvorine 3“. Organizator sajma je Udruženje „Naše drvo“, u saradnji sa Narodnim muzejem Čačak i Sportskim centrom “Mladost“.

Kao i prethodnih godina, na sajmu će svoje rukotvorine prikazati brojni kreativci iz Čačak. Sajam će biti otvoren u od 12 do 20 časova, kada će posetioci imati priliku da kupe različite rukom rađene predmete, nakit, lutke, lampe…

Istog dana, 3. oktobra, od 12 do 14 časova održaće se i „Festival zmajeva“, koji realizuje Udruženje „Klikeraši“ sa ciljem skretanja pažnje na druge izvore energije koji se manje koriste u našem gradu, kao što je snaga vetra i još važnije, na skretanje pažnje značaja dečje igru napolju, na vazduhu, na tom vetru i uz pomoć tog vetra. Želeli bi smo da se toga dana ne igraju samo deca, već i odrasli da se raduju toj igri, zajedno sa svojim mališanima, i svim čarima koje ona donosi kretanjem u prirodi, sa vetrom ili praveći vetar potreban za letenje svoga zmaja – kaže organizatorka Ivana Ćirjaković.

Obe manifestacije finansijski je podržao grad Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Tošić: U Čačku odavno nema kovid pozitivnih, situacija mirna, ali smo na oprezu
Sledeći članakKovačević dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević“

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here