Šest medalja za mlade čačanske atletičare

0
195

ČAČAK – U Ušću kod Kraljeva u petak su održane tradicionalne ulične trke povodom Dana državnosti. Kao i do sada, pored takmičara iz srpskih klubova, nastupili su i takmičari iz Rumunije i BIH.

Atletski klub „ČAAK“ je ovog puta nastupio sa članovima Atletske škole, jer mlađi juniori sutra nastupaju na državnom prvenstvu u Beogradu.

Prvu medalju za svoj klub donela je Dunja Mateić u kategoriji 2010/11. godište u trci na 600 metara. Iako je „ulazno“ godište pripalo joj je treće mesto, a u istoj trci Ivana Vojinović je u svom prvom nastupu zauzela peto mesto.

U trci dečaka 2008/09. godište na 600 metara, Vuk Grujić zauzeo je drugo mesto, dok je u istoj trci Andrej Cvetić zauzeo četvrto mesto.

Kod mlađih pionirki (2006/07.) na 1.200 metara, pobedila je sjajna takmičarka iz Rumunije, dok je Ivi Zelenović pripalo drugo mesto.

Veliko iznenađenje priredio je Marko Milanović odličnim nastupom i zauzimanjem trećeg mesta na 1.200 metara za pionire (2004/05.).

– Zadovoljni smo nastupom naših najmlađih takmičara. Osvojili smo šest medalja, ali nedostajalo je malo sportske sreće da taj broj bude daleko veći. Medalje su za malo izmakle Andreju i Lazaru Cvetiću, koji su ovaj put osvojili četvrto mesto, Ivana Vojinović je bila peta, Nađa Jović je imala pad na startu, a od nje smo takođe očekivali medalju. Očekivane plasmane ostvarili su Iva Vasojević, Jana Janković, Marta Jezdimirović, Sofija Đunović, Ružica Davidović, Sofija Delević, Lazar Kuljanin i Stefan Delević – ističe trener Srđan Jović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPermanentna izborna kampanja Aleksandra Vučića: Vanredno mitingašenje
Sledeći članakKrivične prijave protiv javnih preduzeća čija su vozila učestvovala u izbornoj kampanji u Lučanima

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here