Sestra poginulog radnika tvrdi da joj je direktor Milovanović rekao: “Marš u p**** materinu“

3
1397

IVANJICA – Radoš Milovanović, direktor fabrike „Milan Blagojević-Namenska“ iz Lučana, kome sudi za pogibiju dvojice radnika, danas je, uoči otvaranja glavnog pretresa u Osnovnom sudu u Ivanjici, ponovo izazvao incident u hodniku, kada je oposovao Mirjanu Milivojević, sestru stradalog Milomira Milivojevića.

Kako javlja reporter Nova. rs sa lica mesta, Milovanovićevu psovku “Mrš u pi*** materinu” upućenu sestri stradalog radnika, čula je i njena majka Nela.

Milovan Milivojević, otac stradalog, u tom trenutku nije bio u zgradi suda, a kada je čuo šta se dogodilo, vidno potrešen i uznemiren ušao je u hodnik ispred sudnice i obratio se bahatom Milovanoviću rečima da ne sme tako da se obraća njegovoj porodici.

Milivojević je potom ušao u sudnicu tražeći od postupajućeg sudije da ga zaštiti.

Sudija, molim Vas. Došao sam ovde s teškom mukom. Jedno dete sam sahranio.Dokle da mi ova seda glava tera u materinu živo dete. Prošli put je on Vama pisao dopis da smo mi njega vređali, a nismo, nego je on nas – rekao je uplakani Milivojević, grcajući u suzama.

Optuženi direktor je potom negirao da je bilo koga opsovao, tvrdeći da on ni ne zna ko je njegova ćerka. On je na prethodnom ročištu optužio ožalošćenu porodicu da je njemu dobacivala i vređala ga, što su oni kategorički negirali.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakVučić sutra u obilasku tunela koji prolazi kroz Jelicu, najdužeg u Srbiji
Sledeći članakŠarčević: Neophodna dogradnja Medicinske škole u Čačku

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here