Smena na čelu Sindikata obrazovanja Čačka, Aleksandar Vinić novi predsednik

17
5396
Aleksandar Vinić

ČAČAK – Vladimir Adžić viće nije predsednik Sindikata obrazovanja Čačka (SOČ). Na ovu funkciju juče je izabran nastavnik u OŠ “Branislav Petrović“ u Slatini Aleksandar Vinić.

Ova odluka doneta je na redovnoj Skupštini ove sindikalne organizacije.

Prilikom izbora Vinić je imao 35, a Adžić 22 glasa.

Kako saznajemo, Vinića su podržali članovi SOČ-a iz Ekonomske, Mašinsko-saobraćajne škole, Gimnazije, kao i osnovnih škola “Silip Filipović“, “Dr Dragiša Mišović“ i “Branislav Petrović“.

Ovo je bila druga izborna Skupština Sindikata obrazovanja Čačak. Prva je održana pre petnaestak dana i tada je jedini kandidat bio Vladimr Adžić, ali nije dobio većinu, pa je zakazana nova skupština.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKošarkaški trener iz Čačka osvojio U16 prvenstvo Rusije
Sledeći članakDveri: Rebalansom budžeta izdvojiti sredstva za unapređenje rada čačanskog porodilišta

17 KOMENTARA

  1. Brzo smo zaboravili sindikalni put Adzica, od vozaca Dragana Matijevica do rukovodioca resora Unije. Nije se on borio za druge, nego je gledao licni interes. O znaju na polju na informatike i sindiklanom znanju tesko sta moze da se kaze o Adzicu.

    • Pa znaci da je čovek sposoban Milance. Nije Matijevic bilo ko ipak je on „profesor“gimnazije.Eeee gimnazijeeee…a danas nema ko negleda lični interes…mozda se i tebi posreci pa budeš i ti član kolektiva gimnazije.Ziveliii

  2. Izvolite gospodo prosvetni „radnici“izadjite na ulicu i borite se za svoja prava.Sa novim predsednika SOC-a nećete stići dalje od Preljine.prvi on nikad nije izašao na ulicu a ni posao na neki protest prosvetara.Sad ćete tek da radite i rintate .Neka vam je bog u pomoći.A Adžić će samo da vas posmatra hahaha

    • ako si cuvao kutiju, znaci da si i sam prosvetni radnik, sto je onda tuga do neba jer je ocigledno da nemas ni minumum kognitivnih sposobnosti da razumes sta je napisano u tekstu. nije navedeno ko je kako glasao, nego ko je koga podrzao da se uopste kandiduje na izborima za predsednika.

      • Dotičnog gospodina gore na slici su podržale one skole kojima je Adžić najviše pomagao.Stvarno žalosno i jadno.Ali tako to ide kod nas Srba.ljubomora je čudo…Adžiću ste dali vetar u ledja…postigli ste baš ono suprotno što mislite da ste postigli.

  3. Idi Adžiću, vreme je, odmori malo tvoj „pametni“ mozak. Dosta si se dao prosveti, doduše preko ulice, ali Bože moj. Trudio si se, nema šta. Zato, zbogom Adžo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here