SNS Čačak: Istrošeni političari na baterije bi da se vrate na vlast, predvodi ih moralni totem rođen u FNRJ

17
1034

ČAČAK – Gradski odbor SNS Čačak reagovao je na saopštenje koalicije “Svi za Čačak“ koje je objavljeno na našem portalu.

Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

Povodom brojnih besmislica i neistina koje su iznete od predstavnika liste „Svi za Čačak“, mada bi bilo tačnije da se zovu „Samo za sebe“, koje su izneli u tzv. „SAOPŠTENjU“, (piše se tzv, a ne tkzv), Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku, kao nosilac aktuelne i buduće vlasti saopštava ovim iluzionistima isključivo činjenice i istinu.

Aktuelna vlast je svoj rad obeležila brojnim rezultatima, uspesima i za samo osam godina učinila da naš grad izgleda potpuno drugačije, lepše, modernije, zaposlenije, nego u periodu kada je Čačak vodio samoproglašeni moralni totem, umišljeni svetionik demokratije, a suštinski sa snagom ukrasne lampice na novogodišnjoj jelkici, ministar u četiri Vlade Srbije – Velimir Ilić. Da ga ovim putem obavestimo da nije on „Veljo asfalt“, već je taj nadimak zbog svega što je uradio, nosio Veljo Bogićević. Magistar Ilić je dobio nadimak „Veljo lampek“ i ceo Čačak zna zbog čega je tako.

Čovek koji je rođen u Federativnoj Narodnoj Republici Jugoslaviji, pokušava sebe da predstavi kao novu pokretačku energiju Čačka, nekoga ko će tek da se bori za Čačane, a ništa nije uradio za ovaj grad iako se nekada mnogo pitao i mnogo je mogao. Nije znao ili nije hteo, jedini je zaključak. Razumemo da ohlađene rane više bole, ali smo sigurni da on sam sebe iznenadi kad nešto izgovori, jer njegove rečenice nemaju ni početak ni kraj. Penzionisani nenavođeni projektil, koji se davno ispisao iz politike.

Predstavnici ove liste, istrošeni političari na baterije, zaboravljaju od čega smo počeli, gde smo danas i kuda idemo. Nismo zatekli nijedan usvojen plan, nijednu aktivnu dozvolu, nijedan projekat, ali njima je važnije ko je nešto uradio, nego šta je uradio.

Drugi lider ove koalicije Aleksandar Radojević, bivši poverenik SNS u Čačku, bivši poslanik SNS, predsednik Mesne zajednice Preljina, član upravnih odbora, je zaboravio da je svojevremeno „puštao kišu“ u Čačku i pitao se za sve, pa se sad predstavlja kao neko ko će sve da reši. Nije znao ili nije hteo, jedini je zaključak.

Ne rešavaju se problemi čačanskog zdravstva u separeu motela „Livade“, u restoranu hotela „Beograd“, u privatnoj ordinaciji, već se pacijentima pruža zdravstvena zaštita i lečenje novim skenerima, ultrazvučnim aparatima, najsavremenijom magnetnom rezonancom i angio salom,opremom i lekarima koje danas ima naša Opšta bolnica, kao i lekarima specijalistima koji zbog odličnih uslova rada dolaze u naš grad.

Poštovani sugrađani, nije Milun Todorović ni „žrtva ni mučenik“, kako ga ovi opskurni likovi predstavljaju, već dokazani privrednik i najbolji gradonačelnik kojeg je Čačak imao, čovek koji je u svakodnevnoj saradnji sa predsednikom Srbije, Vladom Srbije i republičkim javnim preduzećima, sa lokalnim preduzećima, ustanovama, čačanskim privrednicima i međunarodnim institucijama doveo auto-puteve u Čačak, stavio u funkciju aerodrom „Morava“, izgradio Zdravstvenu stanicu u Ljubiću, dva nova muzeja, asfaltirao 500km seoskih i gradskih saobraćajnica, oživeo radove na brani Svračkovo, izgradio Naučno tehnološki park, izgradio mostove i bulevare, opremio i proširio poslovne zone za domaće i strane privrednike, izgradio vodovode, parkove, dečija igrališta, udahnuo život Ovčar Banji, uštedeo ogroman novac za javnu rasvetu, uzdigao sport, kulturu i infrastrukturu na nikad viši nivo, svakoga saslušao, uvek pomogao i na svako pitanje odgovorio.

Teško je pobrojati šta je sve urađeno za prethodnih osam godina. Na osnovu rezultata, tražimo poverenje Čačana da zajedno izgradimo Novu bolnicu, RH centar u Ovčar Banji, zatvoreni olimpijski bazen, nove fabrike, vrtiće, puteve i vodovode, da gradimo novo i čuvamo staro, da brinemo o svim ljudima, posebno o onima koji su na bilo koji način ugroženi.

Naša lista „Aleksandar Vučić – Čačak sutra“, nije okupila „ale i vrane“, kako navodi koalicija „lekara, lampeka i veštaka“, već sve stranke koje podržavaju državotvornu politiku Aleksandra Vučića, ljude koji razumeju da je jedina mogućnost daljeg razvoja Čačka, saradnja sa Vladom Srbije i koji isključivo žele najbolje svim našim sugrađanima.

Zato, poštovani sugrađani 2. juna izađite na izbore i dajte podršku listi broj jedan. Podržite ljude koje svakodnevno viđate u komšiluku, na ulicama Čačka, u fabrikama, na poljoprivrednim gazdinstvima, utakmicama, pijacama, vrtićima i crkvama, pored Morave, na izložbama, u zdravstvenim ustanovama, svuda i na svakom mestu. Tako je bilo, tako će biti, to vam obećavamo.

Još jače i više ćemo raditi za naš lepi grad, za grad budućnosti.

Živeo Čačak, živela Srbija!

Gradski odbor SNS Čačak

Prethodni članakČačanka u martu osuđena na trogodišnji zatvor zbog preprodaje narkotika, pa ponovila krivično delo
Sledeći članakSvečano otvoren Muzej hrama Vaznesenja Gospodnjeg, evo šta se sve u njemu nalazi (FOTO)

17 KOMENTARA

 1. Za vreme covid pandemije u cacanskoj bolnici se lecila jedna bolest Covid 19 upala pluca. U to vreme doktor Radojevic je pregledao u svojoj ordinaciji hronicne plucne bolesnike. I sami smo svesni toga, a i mnogi clanovi SNS mogu da potvrde ali ne smeju. SRAM DA VAS BUDE. Koliko je samo vas bilo kod njega na pregledu? Koji je lekar clan SNS pregledao u skafanderu? Nijedan. (Citaj, sklanjao se u misju rupu).Svi su hronicni pacijenti vraceni kuci pa sta im Bog da. Jedino ako je dijagnoza Covid, e
  onda moze pregled u bolnici.

 2. Definitivno, u politici je mesto samo za ološ i njihove utikače. Samo da prođu ti izbori, neka izdele plen, da ih više ne gledam, bar neko vreme! A od plena neka se hrane po apotekama!

 3. Usvojena je rezolucija u UN o obeležavanju genocida u Srebrenici, ali Vučić je pobedio. Kosovo će ući u Savet Evrope, ali Vučić pobeđuje. Kosovo će biti država, ali Vučić pobeđuje sa nekakvom Zajednicom srpskih opština. Glasajte, ovo poručuju Vučićeve televizije. A ti narode 30 godina gubiš dok oni pobeđuju.

 4. Neko samo SNSovci da vas podseti i da je vaš prvi predsednik i osnivač stranke Tomislav Nikolić rođen u Federativnoj Narodnoj Republici Jugoslaviji. Da nije njega ne bi bilo ni Vučića. Mada vam je sada bliži njegov politički otac Vojo Šešelj!

 5. Ovo kada je ko rodjen, je vrlo glupo nekome pricati.
  Da je istrosen jeste, ali makar treba zadrzati kulture malo.

  Ko pise ove izjave, dikretno Milunu pravi probleme. Treba ostati kulturan i svoj, ne treba se spustati
  Sta ima ko kome da se pravda. Narod ce za 10 dana reci svoje. SNS i Milun imaju podrsku i to je kraj

 6. Priča ser po gradu da je glavni finansijer mr Ilića i dr Radojevića jedan kontraverzni biznismen u odelu kojem se svako malo pravi jezero na gradilištu gde zida zgradu. Ja verujem u te priče.

 7. Samo da vas podsetim jer ste ili zaboravili ili nećete da se sećate, taj moralni ne totem nego pajac je bio ministar u vašoj vladi. Kada ste svojevremeno na mitingu u hali pokušali da mu zviždite vaš ljubljeni šizoje vas je ućutkao pa ste iz momenta podvili rep i klapnili ušima. Zato nije primereno da vi koji bi zarad sitnog interesa prodali pokrov sa pokojne majke bilo kome držite moralne pridike.

 8. Gde li je tih 500 km novoasfaltiranih ulica zivo me zanima
  Svuda samo zakrpe i rupe, vozimo slalom i veleslalom po gradu, ako uspemo da prodjemo, posto su strucnjaci zatvorili dve saobracajne zile kucavice grada.
  Uskoro ce i drugo setaliste biti puno staklenika za grickanje kafe kasicica i kojekakvih budalastina

 9. Zašto zaobilazite vidikovac na Kablaru kada je po Milunu i Ani Brnabic to najveći projekat u Čačku i okolini? Zašto ucenjujete ljude da dođu na miting kada imate veliku podršku? Zašto su na vašoj listi za glasanje Vučić, Vulin, Ljajić, Palma, Zavetnica, …kakve oni imaju veze sa Čačkom?

  • Pa ko zna za druge…zamisli MILICA cobanica u Cacku….Palma u Cacku, Ljajic u Cacku, Vulin u Cacku, Aco u Cacku….imamo li nase ljude….u pravu je Aco kada kaze….ko bi za ove znao da nije njega….i ko bi radio ovo sto rade da nije njih….jbg to smo mi a tu su i oni

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here