SNS Čačak: Laž da su potpisi za predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića skupljani u crkvi u Zablaću

19
1282

ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku oglasio se saopštenjem u kojem se navodi da ta stranka potpise za predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića nije prikupljala u crkvi u Zablaću, već u prostoriji parohijskog doma u tom selu.

Kako se naglašava, Srpska napredna stranka u Čačku za samo nekoliko sati tokom jučerašnjeg dana skupila je više od 5.000 potpisa podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Da bi umanjili vrednost ogromne podrške predsedniku Vučiću oba Đilasova glasača iz Čačka Pavle Jelesijević i Violeta Marković izjavili su za tajkunsku TV Nova S da smo potpise prikupljali u crkvi. Fotografija koja je objavljena nastala je u prostoriji parohijskog doma u selu Zablaće. U tim prostorijama se nalazi biračko mesto br. 83, na kome se sprovodi izborni proces godinama unazad, ali i druge političke aktivnosti. To znaju svi meštani Zablaća, kao i okolnih sela. Jedini razlog zbog koga ove opskurne osobe dobijaju prostor na tajkunskim medijima je taj što niko drugi nije spreman da radi najprljavije poslove za Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Jedino što oni mogu da ponude biračima su mržnja i laž, a najbolji lek za to su dela i rezultati. Na kraju građani uvek prepoznaju ko im je šta ponudio, ko je šta uradio i na osnovu toga se izjašnjavaju. Verujemo da će tako biti i ovog 3. aprila – navodi se u saopštenju SNS.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvaranje izložbe “Uskrsnuće – Moraćeš sam na ovo putovanje!“ u Galeriji “Risim“
Sledeći članakVozio kroz Beljinu 108 na sat pod dejstvom kokaina

19 KOMENTARA

 1. Zamislite absurda kad covek koji vrsi vlast u ime lokalnog tajkuna prica o tajkunima, sta vasi aktivisti traze u crkvenom domu?!

  • Zamisli apsurda, u vreme interneta ti, umesto da se malo prosvetlis i opismenis, ti sve gluplji i sve nepismeniji. Majmun je usao u tenak onog tenutka kada ste vi koji nikad knjigu procitali niste poceli da smatrate po internetima.

 2. SNS će u Čačku da osvoji blizu 30000 glasova i to je surova i tužna realnost. O tome opozicija treba da vodi računa, odnosno kako se programom izboriti da taj broj na narednim izborima bude što manji, a da oni rastu. Ovi tračevi gde su prikljupljali potpise, da li je vršen pritisak na ljude da potpisuju potpuno su nebitni. Na kraju se samo brojke računaju. Ako želi da sruši Vučića opozicija mora biti mnogo ozbiljnija i ponuditi građanima jasan plan, a ne samo kukakti kako je Vučić loš. Pa znamo to i bez da nam oni kažu.

  • Kontradiktirno od pocetka do kraja, ne razumem kako mogu da budu slobodni izbori i da se programom pobeđuje ako se ljudi ucenjuju, dovode kao stoka, potpisi skupljaju i u crkvi ?

   • Niko nikom ne brani da skupla potpise bilo gde.Crkva pripada svima nama,onima koji ce biti iznad „crte“kao i onima koji ce biti ispod.

   • Šta bi bili „slobodni izbori“ po tebi?
    Da se zabrani učešće SNS-a na izborima???
    Verovatno. Sve što su plaćenici u opoziciji tražili vezano za izbore je prihvaćeno što su potvrdili i vaši mentori iz EU, a onda ni to nije bilo dovoljno. Čast Srpskoj opoziciji koju ne plaća Zapad.
    Inače „Trandafile“ tražili su izmenu ZAKONA KOJI SU SAMI DONELI!
    Ali narod se više ne da vući za nos.

 3. Nema veze gde se prikupljaju potpisi. Njih brine broj potpisnika. To je muka živa. Da je mali broj oni bi pozdravili. Zato džaba lupetaju. A Violeta,ima li cenzus? Ne pratim.

 4. Ovako ponižavanje Čačana nije bilo ni u vreme Miloševićeva. Nanesena je takva sramota da se dugo nećemo moći oprati. Ej, verski objekat u svrhu stranke..

  • A cacani silno ponizeni u opozicione stranke pohrlise, gde se uclanise, kandidovase i na izborima pobedise. Jes jebalo tutku…

 5. Nije šija nego vrat. Isto je to verski objekat, čemu ovo saopštenje? Koga mašete sa ovim? Mislite da ćete umanjiti gnev građana ovim? Pa cela Srbija nam se smeje.

  • E baš tako naprednjaci lažu. Istinu predstavljaju ovom narodu kao laž, kad im treba da se opravdaju. . A naravno laži predstavljaju kao istinu, na to smo navikli. Dobro si rekao, nije šija nego vrat. Kad će ovaj narod da se opameti, pitam se.

 6. Pa i u svim školama se glasa pa se tu ne skupljaju potpisi za određene stranke. Mada, kako su počeli, krenuće i po školama.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here