SNS Čačak: Najoštrije osuđujemo pozive na nasilje i pretnje smrću predsedniku Srbije

6
307

ČAČAK – Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost u kojem se osuđuju, kako se navodi, “pretnje smrću“ predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak najoštrije osuđuje pozive na nasilje i pretnje smrću predsedniku Aleksandru Vučiću i traži od nadležnih državnih organa da pronađu i sankcionišu ovakve bolesne umove, koji pod plaštom koalicije „Srbija protiv nasilja“ pokazuju mržnju prema čoveku koji je simbol uspešne, jake i nezavisne Srbije.

Još jedan napad i nova pretnja u nizu od strane opozicionih nasilnika, koji će već na sledećim izborima otići tamo gde im je mesto – u političku prošlost. Većinska, pristojna i hrabra Srbija nikada neće podržati nasilje i izdaju svoje zemlje.

Gradski odbor SNS Čačak

Prethodni članakČačak 94 večeras dočekuje lidera KLS
Sledeći članakOtvaranje izložbe slika Velimira Milićevića

6 KOMENTARA

  1. Ko će da preti onoj šizofrenoj kukavici? Sami sebi prete, sami se brane, plagiraju sve što drugi naprave, jednom rečju ekipa za izbegavanje. A tek ova mreža podguznih muva koja pokušava pristojnom narodu da nametne kult ličnosti…

  2. Koja matrica 90 tih. Ne lupaj. A taj koji je napisao ovu umrlicu ne zna da ta ista moze sa se nadje na njegovim vratima. Ne zelim ali moze. Ko drugom jamu kopa sam u nju pada.

  3. Bože, ko sastavi ovakav tekst. Mi smo jedan narod tako podaničkog mentaliteta da je to jezivo. Ako neko preti predsedniku postoje službe da ga zaštite, postoji tužilaštvo i sud da procesuiraju i kazne. Šta se dobija ovakvim saopštenjem? Opet upadamo u matricu devedesetih kad odbori po Srbiji SPS-a pišu saopštenja podrške Miloševiću a država tone u bespuće.

    • Bas tako, samo da potpises. Po pravilu se ovo samo radi u najogoljenijim diktaturama sa bolesno jakim kultom licnosti i tenzijom da je navodno ugrozen stvara se vestacki pritisak na svest ljudi. A ove sto ove gluposti pisu suludo je i komentarisati.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here