SSP Čačak: Kako vlast zna da će izgradnja vidikovca na Kablaru koštati 80 miliona kada ne postoji projekat?

7
335

ČAČAK – Gradski odbor Stranke slobode i pravde Čačak saopštio je danas da gradska vlast planira izgradnju staklenog vidikovca na vrhu Kablara koji bi koštao 80 miliona dinara, a da za to ne postoji ni projekat ni prateća dokumentacija.

Izračunali su da bi izgradnja vidikovca koštala 80 miliona dinara, mada za to ne postoji ni projekat, ni projektna dokumentacija – navodi u saopštenju čačanski odbor SSP.

Uz ocenu da će vidikovac “narušiti biodiverzit Kablara“, SSP ističe da se takve i slične konstrukcije u svetu sklanjaju.

Mesto na kojem je predviđeno postavljanje vidikovca oaza je netaknute prirode i dom para sivog sokola, navodi gradski odbro SSP u Čačku.

Izvor: FoNet

Prethodni članakVozio centrom Gornjeg Milanovca sa 2,35 promila alkohola u krvi
Sledeći članakSlužbe na terenu, sneg nije izazvao veće probleme u funkcionisanju saobraćaju u Čačku i okolini

7 KOMENTARA

  1. Projekat postoji i radi ga Energoprojekt. U fazi je dobijanja gradjevinske dozvole. A netaknuta priroda je definitivno, samo vodite računa da kada prilazite ne udarite u antenu i njeno postrojenje. Apsolutno treba urediti vidikovac, nalik onima na najpoznatijim planinama sveta

    • Nije on unistio DS, mnogo pre njega je to bilo unisteno, razni politicari iz Cacka i Beograda su to sve upropastili. Ali i on kada je dosao za predsednika DS-a u Cacku imao je kakav takav resurs sa nekom mladjom ekipom da se odrzava u zivotu ali to nije prepoznao i onda je usledio katanac.
      Svako dobro!

  2. E, kako, pa prosto je to, oni znaju koliki je njihov deo=ugradnja, a ako zafali za radove doda se rebalansom budžeta i aneksom ugovora!
    Jel vam sad jasno?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here