Milanovačka policija dobija pojačanje, stižu petorica novih policajaca iz Čačka

1
1165

GORNJI MILANOVAC – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u Gornjem Milanovcu da je ova opština primer dobrog rada jer je postigla visok nivo zaposlenosti i istakao da će država nastaviti dalja ulaganja u policiju, kao i kapitalne investicije, kako bi osigurala građanima bezbednost i bolji život.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Zahvaljujući dobroj i stabilnoj politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade, mi danas imamo dobru ekonomsku situaciju, što nam omogućava da razmišljamo o novim investicijama, kako da novac uložimo u fabrike, puteve, kanalizaciju i vodovod, ali i u bezbednost – rekao je Stefanović.

On je nakon razgovora sa načelnikom i policijskim službenicima u Gornjem Milanovcu, rekao da će ta Policijska stanica već sutra biti pojačana sa pet novih policajaca iz Čačka, kao i da će sledećim konkursom Centra za osnovnu policijski obuku predvideti raspisivanje mesta i za ovu Policijsku stanicu.

Stefanović je ocenio da je stanje bezbednosti u Gornjem Milanovcu dobro i da je evidentiran mali broj izvršenih krivičnih dela, zbog čega građani mogu da budu zadovoljni radom Policijske stanice.

On je razgovarao i sa predsednikom opštine Gornji Milanovac Dejanom Kovačevićem i njegovim saradnicima, o daljim investicijama u ovu opštinu.

Imamo nove planove za investicije i dovođenje kompanija u ovu opštinu. Uz prisustvo direktora javnih preduzeća razgovarali smo o izgradnji uključenja za auto–put i rekonstrukciji određenih putnih pravaca, što će pomoći bolje povezivanje u ovoj opštini – rekao je Stefanović i dodao da je na sastanku bilo reči i o jačanju kapacitete strujne mreže i druge infrastrukture.

Stefanović je naglasio da je ova opština primer uspešnog modela rada i da u njoj ima manje od pet odsto nezaposlenih.

Ministar je razgovarao i sa građanima Gornjeg Milanovca o daljem unapređenju uslova njihovog života.

Izvor: MNA

Prethodni članakSkrojen budžet za sledeću godinu, evo na šta će država trošiti novac
Sledeći članakBorac 1926 ostvario dvanaestu prvenstvenu pobedu

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here