STOP SHOP Black Friday šoping vikend

0
1150

ČAČAK – Ovaj poslednji novembarski petak rezervisan je za svetsku akciju “padanja cena“ – popularni “Crni petak“. Za svoje posetioce STOP SHOP parkovi su i ove godine pripremili ceo “Black Friday weekend“ povoljne kupovine od 26. do 28. novembra.

Posebna sniženja i akcije na proizvode omiljenih brendova tokom čak tri dana prilika su za sve posetioce da po sjajnim cenama nabave željene komade odeće i obuće, sportsku opremu, tehniku… U izlozima su već istaknute aktuelne kolekcije za sezonu jesen-zima 2021/22. kao najbolja preporuka za opremanje cele porodice. Uz bogatu ponudu, najpopularniji brendovi pripremili su posebne akcije na povolljnu kupovinu.

Sigurno okruženje STOP SHOP ritejl parkova – što potvđuje sertifikat o usaglašenosti sa kovid-19 sigurnosnim merama međunarodnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC) – ostaje prvo mesto za najbolji šoping i tokom dana “crnog petka“. Dobra atmosfera i prigodna iznenađenja ni ovoga puta neće izostati.

Posetite STOP SHOP profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram kako bi saznali koje aktivnosti pripremili omiljeni brendov, kao i sve informacije o popustima i akcijama. Takođe, sve informacije i aktuelnosti u vezi naših ritejl parkova možete naći na sajtu http://www.stop-shop.com, kao i na “STOP SHOP Kutku“ kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

PR TEKST

Prethodni članakKon: Bilo bi dobro da đaci odu na raspust pre Svetog Nikole
Sledeći članakSa analize stigli rezultati 406 uzoraka iz Moravičkog okruga, manje od 100 novozaraženih

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here