Strahinja Ilić tužio svog brata od strica Velimira zbog uvrede, traži 450.000 dinara

11
4035

ČAČAK – Preduzetnik Strahinja Ilić iz Čačka tužio je Osnovnom sudu u ovom gradu brata od strica Velimira Ilića, tereteći ga za krivično delo uvrede.

Tužba zbog navoda izrečenih u emisiji “Ćirilica“: Strahinja Ilić

U tužbi koju zastupa čačanski advokat Ivan Ćalović navodi se da je tokom emisije „Ćirilica – sudar titana” na televiziji Hepi 8. juna ove godine, u polemici Vojislava Šešelja, Nebojše Krstića i Velimira Ilića, čelnik Nove Srbije rekao za Strahinju Ilića da je „umno bolestan čovek”.

Zbog toga, Strahinja zahteva da Osnovni sud za okrivljenog pribavi izvod iz kaznene evidencije i izrekne mu novčanu kaznu od 450.000 dinara uz obavezu da plati troškove postupka i rad tužiočevog advokata a potom da se on, Strahinja, uputi u parnicu radi ostvarenja imovinskopravnog zahteva protiv Velimira – navodi se, pored ostalog, u tužbi.

U tužbi su navedeni i dijalozi iz jednog dela tv emisije.

Foto: RINA

Izvor: RINA

Prethodni članakBasket turnir “Kraj Morave“ na terenima SC “Mladost“
Sledeći članakŠta ako korona uđe u školu ili odeljenje?

11 KOMENTARA

  1. Kada god je neki krimos ili politicar advokat protiv je Calovic. Sve vise ovaj covek dovodi do sumnje da je vrlo mutna osoba sa velikim repovima. Ako ilada bude to sto planira, sve ce se saznati.
    I za Miluna su samo bile reci hvale, a sada samo pokuda. A sto je najgore, nista Milun nije uradio nego njegovi saradnici. Ali to je na njemu. Kada nema straho postovanje od saradnika, pod pretnjom rasresenja, ne moze ni da ih kontrolise. Svi buse na svoju stranu, opsti haos.
    Za god dana pred izbore sto idu, ima da bude karambol.

  2. „Čika“ Bane, samo „ljušti“ šljivovičara. Kako ono beše, „naš deda ostavio 2 ha na nas 4 unuka (2×2) a sam Veljaš ima nasleđenih 20 ha“. Neka plati kad ne zna da „klati“.

  3. Zanimljivo! Ako se dobro sećam, onomad kad je Bane Svinjar razbio glavu sanitarnom inspektoru, Velja nonšalantno odgovori novinarki „Ja nemam brata!“.
    Sad ga ipak ima ali je malo priblesav 🙂

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here