Basket turnir “Kraj Morave“ na terenima SC “Mladost“

1
607

ČAČAK – Na terenima Sportskog centra “Mladost“ kod atletske staze održaće se basket turnir “Kraj Morave“. Početak turnira zakazan je za 29. avgust.

Prema propozicijama, u ekipama će igrati tri igrača, plus jedna rezerva. Igra se u pet kategorija:

– Seniori – 2001. godište i starije
– Juniori – 2002. i 2003. godište
– Kadeti – 2004. i 2005. godište
– Pioniri – 2006. i 2007. godište
– Mlađi pioniri – 2008. godište i mlađe

U zavisnosti od broja prijavljenih ekipa i vremenskih uslova, turnir će trajati od sedam do deset dana.

Obezbeđene su nagrade za prva tri mesta u svim kategorijama, a za pobednike novčane. Prijavljivanje ekipa trajaće do 28.avgusta u 20 časova.

Turnir organizuju Sportski centar “Mladost“ i kapiten juniorske ekipe KK Borac Vuk Obradović.

Ovo je treći put da organizujem turnir “Kraj Morave“, prvo sam imao taj debitnaski nastup prošlog leta u julu na atletskoj, a onda smo imali i taj zimski novogodišnji turnir u Plavoj hali. Uz veliku pomoć Sportskog centra “Mladost“ oba turnira sam uspeo da sprovedem na najvišem nivou. Nažalost, ove godine nismo imali sreće da ga održimo u terminu koji je zakazan zbog celokupne situacije u državi sa pandemijom kovid-19. Ali, kako se situacija u državi i u našem gradu stabilizuje, sa današnjim popuštanjem mera i ukidanja vanrednog stanja, ljubitelji basketa u Čačku imaće priliku da učestvuju, ali da gledaju i prate najzanimljivije basket utakmice u regionu. Takođe, ove godine se igra u pet standradnih kategorija – od mladjih pionira do seniora. Naravno, ono što učesnike najviše zanima, trajanje turnira koji će biti izmedju 7 i 10 dana. Naravno da se neće igrati u vreme kada se ide u školu, mečevi će počinjati nakon završetka časova, tako da učesnici neće imati problem sa tim. Ovim putem bih pozvao sve ljubitelje košarke da dodju i podrže mlade basketaše – izjavio je Vuk Obradović.

Svi koji žele da se prijave za učešće na turniru to mogu učiniti na telefon: 065/6204 970.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObavezna kategorizacija objekata u Ovčar Banji i Gornjoj Trepči koji su za izdavanje
Sledeći članakStrahinja Ilić tužio svog brata od strica Velimira zbog uvrede, traži 450.000 dinara

1 KOMENTAR

  1. P Milic
    Ovom momku se osladili turniri i leti i zimi. Klinac voli parice, a i pehare. na turniru uzeo deci pehar koji su osvojili, on im bajagi trener. To jos nije bilo ni na jednom turniru, ikad odrzanom. Na tirniru kraj Morave nema novcanih nagrada, samo medalje, pehari i sl. Osladile mu se i parice i turniri…verovatnoce uvesti praksu svakog meseca turnir. Ko ovo dozvoljava i sa kim se tali momak.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here