Stručno usavršavanje nastavnika OŠ “Milica Pavlović“ u Splitu

0
988

ČAČAK – Tim za projekte OŠ „Milica Pavlović”, koji čini šest nastavnika, boravio je od 12. do 18. maja u OŠ „Spinut” u Splitu.

Tim za projekte OŠ „Milica Pavlović“: Mladen Kaplarević, Lela Simeunović, Biljana Lukić, Dragana Radmilac (koordinator), Svetlana Oparnica i Radovan Vasojević.

Nastavnici su po drugi put u okviru “Erasmus + fondacije“ dobili sredstva za stručno usavršavanje kroz projekat „Radost učenja”. Cilj projekta je jačanje kompetencija nastavnika u oblasti pedagogije i didaktike, sa posebnim osvrtom na primarnu motivaciju i individualizaciju.

Kordinatorke škole u Splitu bile su Fadila Zoranić i Ivana Bokavšek.

Poseta školi u Splitu bila je korisna najpre zbog razmene iskustava sa kolegama iz Splita, ali i sa učesnicima mobilnosti iz Španije i Irske, koji su istovremeno imali aktivnosti. Kroz prisustvo nastavi posmatrane su nove metode i primena digitalnih tehnologija u nastavi. Učesnici su prezentovali svoje države i škole sa najboljim primerima iz prakse i dokazali svrsishodnost ovakvog vida stručnog usavršavanja.

Tim za projekte OŠ „Milica Pavlović” Čačak

Prethodni članakČačanska škola treća u finalu IT karavana
Sledeći članakŠta škripi u sistemu protivgradne zaštite: “Motorole“ iz Titovog vremena, male naknade strelcima, loša strategija…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here