U ponedeljak na Gradskom trgu koncert klasične muzike “Putevima srpskih lepota“

9
962

ČAČAK – U ponedeljak, 10. jula od 21 sat, na Gradskom trgu u Čačku održaće se koncert pod nazivom “Putevima srpskih lepota“.

Učestvuju operski umetnici Ljubica Vraneš, mecosopran bogate svetske karijere , i Dragoljub Bajić, solista ansambla Opere Narodnog pozorišta u Beogradu. Oni će nastupuiti uz pratnju gudačkog orekstra “Bellezza Serba“.

Čačanska publika imaće priliku da uživa u filmskoj muzici, poznatim operskim arijama i najvećim svetskim hitovima.

Organizator koncerta je Turistička organizacija Čaak, uz pokroviteljstvo grada Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMemorijalni turnir “Za naše drugare“ (FOTO GALERIJA)
Sledeći članak“Usvojiti ‘antibot zakon’ i da SNS rasformira svoju fabriku botova“

9 KOMENTARA

 1. Acon, kako se zovu ovi što pljuju po“botovima“? Ko su oni? Čiji su oni botovi? A koju reč upotrebiti kad pudlica laje? Ko priča je pričalac. Ko peva je pevač. Pas (pudlica) laje i kaže se lajavac. Čemu ljutnja za „lajavac“? Baš je simpatična. Zaslužio je neku grublju reč. Razmislite. A ko je pudlica da predlaže da se nešto bojkotuje. Bilo šta? Niko mu ne brani da gleda ili ne gleda šta hoće.

 2. ..Interesantno da i Tadija i Čačanin sa kaldrme koriste iste izraze „lajavac“ ,“lajanje“,… Čini mi se da u svetlu poslednjih događaja u gradu( otkrivanja tima botova SNS) možemo posmatratii ove komentare.
  Koncert je dobar, ali je dobar i razlog zbog kojeg pudlica želida bojkotuje, U svakom slučaju svačija je slobodna volja za posetu istom.
  PS. Botovanje je nisko i nemoralno,ne morate se tim baviti ima dosta poštenijih poslova, recimo čišćenje kanalizacije…

 3. Sve sam fin svet. Prosto isijava jedan isti stil pisanja. Odmah se primećuje da je u pitanju kompetentna osoba koja posećuje ovakve i druge kulturne događaje i van ovoga.

 4. Hajdemo Čačani da uživamo u kulturnoj muzici. Ne osvrćimo se na podle i proste komentare lajavaca koji bi sve ukinuli, zabranili. Iz proste mržnje. Ovo je demokratska država kao i naš lepi grad.

 5. Ako si Pudlica baš si pudlica. Treba ti povodac. I korpa za njušku. Samo kad i korpa mogla da prikrije tvoje prosto lupetanje. Kakav bojkot hoćeš gluperdo?

 6. Bojkotujmo SNS manifestacije!
  Šteta zbog kvalitetnih izvođača koji učestvuju, ali postaje odbojno sve na šta pozivaju i reklamiraju nekoliko ljudi koji dele pare od Rodne i uzeše sve što može. A narodu ‘leba…i igara, pa da.

  • Ti rođače bojkotuj šta god hoćeš. Ima nas koji dolazimo ne obazirući se na abrove, već kanimo da uživamo u svom gradu uz finu muziku. Sportski pozdrav.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here