Sve spremno za otvaranje deonice Surčin – Obrenovac, od Čačka do Beograda sat vožnje

0
793
MNA/MGSI/Mileta Mirčetić

ČAČAK – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je danas deonicu Surčin–Obrenovac na auto-putu “Miloš Veliki” i tom prilikom istakla da je sve spremno za sutrašnje puštanje u saobraćaj ove deonice.

Ona je rekla da je svaku deonicu auto-puta koja je otvarana za saobraćaj obilazila dan ranije kako bi se uverila da je sve spremno.

Od sutra popodne 17,6 kilometara ove deonice koja je deo auto-puta “Miloš Veliki“ biće pušteno u saobraćaj. Time dobijamo u nizu 120 km do Čačka, neće više biti gužvi i od Beograda do Čačka građani i građanke putovaće sat vremena – navele je Mihajlović.

Mihajlović je podsetila da je ovu deonicu, vrednu 208 miliona evra, gradila kineska kompanija CRBC.

Iako ne volim da koristim taj izraz, mi smo ovaj deo auto-puta završili i pre roka i u okviru planiranog novca. I to je rezultat svakodnevnog rada i saradnje Ministarstva i izvođača radova. U realizaciji projekta nikakvih problema nije bilo – zaključila je Mihajlović.

Izvor: MNA

Prethodni članakNastavljeno suđenje za pogibiju dvojice radnika “MB Namenska“: Milovanović neće odgovarati na pitanja pred sudom
Sledeći članakIlić: Auto-putevi koje gradi aktuelna vlast nisu isplativi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here