Tanasković: Bojkot izbora je kraj početka borbe Dveri i početak kraja SNS u Čačku

6
492

ČAČAK – Sistem u državi Srbiji i gradu Čačku ne funkcioniše i zbog toga će Pokret Dveri bojkotovati predstojeće izbore na republičkom i lokalnom nivou, izjavio je šef odborničke grupe Dveri u Skupštini Čačka Aleksandar Tanasković.

On se zajedno sa svojim stranačkim saradnicima danas pojavio na poslednjoj sednici aktuelnog saziva Gradskog parlamenta, ali odbornici Dveri nisu učestvovali u zasedanju, već su ostali dosledni bojkotu skupštinskog rada.

Tanasković je naveo da su njegove kolege iz Dveri izdržali sve, kako je naveo, pritiske i ucene vlasti.

Podsećamo i na one odbornike koji to nisu izdržali, poput Bratislava Ćurčića, Dragana Štavljanina ili Lidije Tanović. Prva dvojica su sada na listi SNS, tako da sve priče i argumenti zašto su otišli iz Dveri padaju u vodu. Pozivamo građane da dobro razmisle da li uopšte treba glasati za listu na kojoj su Čurčić i Štavljanin, jer onaj ko jednom izda izdaće ponovo – rekao je Tanasković za Morava info.

On je podsetio da je odbornička grupa na čijem je čelu tokom protekle četiri godine pokrenula veliki broj tema i otvorila niz afera u kojima su učestvovali predstavnici aktuelne gradske vlasti

Neke od njih su nakaradni poslovnik koji je uslovio donošenje čitavog niza nezakonitih odluka, nezakonito izbacivanje odbornika iz skupštinske sale, kriminal u vrhu vlasti počev od gradonačelnika Čačka i viđenijih članova SNS-a, FK Borac, zagađivanje reke Morave, tetkin zid, novogodišnja jelka, nezakonita seča stabala, urbanistička mafija, neispunjeno obećanje o osnivanju Fonda za ugroženu decu, nezakonito postupanje u slučaju ustanove “Zračak“, neispunjeno obećanje o naknadi ljudima koji su pretrpeli štetu u poplavama, zloupotreba sredstava grada za finansiranje zapošljavanja i mnogo toga još – rekao je Tanasković.

Prema njegovim rečima, Dveri su podnele čitav niz prijava nadležnim policijskim, sudskim, tužilačkim, inspekcijskim organima, ali niko na to nije reagovao.

Shvatili smo ono što smo već dobro znali – da sistem ne funkcioniše. Zbog toga Dveri idu u bojkot. Očekujemo da ćemo zajedno sa svima koji se ne mire sa trenutnom situacijom u zemlji i gradu uspeti da vlast nateramo da raspiše nove, fer i poštene izbore. Moja poruka je da se građani koji ne žele da ih vode najgori i najkorumpiraniji mogu osloniti na nas, mi ćemo i dalje stajati u prvim redovima. Ovo sigurno nije kraj borbe Dveri za bolji Čačak. Ovo je kraj početka naše borbe i početak kraja Srpske napredne stranke u Čačku – zaključio je Aleksandar Tanasković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProglašeni pobednici 15. Međunarodnog bijenala umetnosti minijature
Sledeći članakBivšem fudbaleru Borca ukraden auto vredan 100.000 evra

6 KOMENTARA

  1. Vi ste proslist !! Gde vam je Sevarlic ,Nogo, ,Rakonjac,Olovera Matovic, Cendicka da nenabrajamo dalhe proslost to ste vi Tanaskovicu!!

      • Odmah se Tanaskovićevi botovi javljaju. Ćenta, jesi li ti? Kad vam kažemo šta nam smeta, vi odmah napadate da smo za sendvič. Zato i odlazimo i vi to znate. Ne pravite se ludi. Napuštaju vas ljudi, probudite se. Niko se nije prodao ni za šta nego nas vi terate od sebe. Tanasković prvi, a potom i svi ostali pametnjakovići, koji ste svaku priliku za jačanjem stranke upropastili.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here