Todorović: Imamo obećanje da će most koji povezuje Mrčajevce i Mršince biti gotov do kraja novembra

6
2404

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je da će most na Zapadnoj Moravi koji spaja Mrčajevce i Mršince najverovatnije biti završen do kraja novembra.

On je rekao da je za to dobio obećanje resornog ministarstva, izvođača radova i nadzornog organa.

Izvođač radova je u punom zamahu, radovi idu dosta dobro u pored brojnih izazova sa kojima se radnici suočavaju jer je reč o ogromnom objektu. Raspon novog mosta biće 103 metra. Obećanje iz Ministarstva građevina, izvođača radova i nadzornog organa je da će most u punom profilu biti završen do kraja novembra ove godine, jer se zaista radi ubrzano, ali u skladu sa svim bezbednosnim standardima – istakao je Todorović.

Prve procene su bile znatno pesimističkije, ali, prema Todorovićevim rečima, pre urušavanja mosta već je postojao projekat rekonstrukcije i odabrani izvodjač, pa je mnogo lakše doprijektovana dokumentacija za izgradnju i već izabrani izvodjač je krenuo sa radovima.

Most koji povezuje Mrčajevce i Mršince i dalje Slatinu, srušio se u junu usred obilnih padavina i bujičnih poplava.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isključenja: Deo teritorije Čačka u petak osam sati bez struje
Sledeći članakČačanin oslobođen optužbi za proizvodnju droge u Češkoj i pranje novca u Srbiji

6 KOMENTARA

  1. Most nije urušen usred obilnih padavina i bujičnih voda, most se srušio usred nebrige i nemara ljudi koji su se na izborima izborili da dobiju funkciju koja podrazumeva i staranje o infrastrukturnim objektima…
    Da smo pravna država, tužilaštvo bi prvog dana posle rušenja mosta započelo istragu i do sada optužilo sve krivce za rušenje mosta…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here