Todorović: Jolović da kaže ko zagađuje Moravu, očekujem dokaze, a ne spekulacije

2
352

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pozvao je načelnika Moravičkog okruga Slobodana Jolovića da saopšti ko je zagađivač Zapadne Morave.

Todorović je rekao da je ovo pitanje u Jolovićevoj ingerenciji i da jedino inspekcijske službe kojima rukovodi mogu dati odgovor na pitanje na koje Čačani mesecima čekaju odgovor.

Očekujem od njega da zvanično dokaže ko je zagađivač i mi ćemo odmah postupati, koliko god to bude bolno za onoga ko to čini. Insistiram i zahtevam od gospodina Jolovića da ne krije podatke, ako ih ima, i da nam stavi do znanja ko je zagađivač Morave. Obišao sam “Slobodu“ gde se i sada dosta novca ulaže u prečišćavanje otpadnih voda, ne ulja. Treba dokazati ko je, ne da se spekuliše već da se to egzaktno dokaže – naglasio je gradonačelnik Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPetlići Slobode peti na najvećem turniru za mlađe kategorije u Evropi
Sledeći članakTrifunović: Ko su odbornici opozicije da upadaju u kancelarije gradskih čelnika? Sutra će nam ulaziti u kuće!

2 KOMENTARA

  1. A zna li neko da li su uzimani uzorci tih materija, odnosno da li je utvrđeno kakve supstance se ispuštaju u reku i kakve to može da ima posledice po javno zdravlje građana Čačka, pošto se tu ljudi leti kupaju?

    Ovo je ipak pitanje od javnog interesa.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here