Trifunović: Ko su odbornici opozicije da upadaju u kancelarije gradskih čelnika? Sutra će nam ulaziti u kuće!

8
591
Niži rang jedno od rešenja: Igor Trifunović

ČAČAK – Predsednik Skupštine grada Igor Trifunović izjavio je da pripadnici skupštinskog obezbeđenja nisu od gradskih vlasti dobili naređenje da ne dozvole novinarima, odbornicima opozicije, niti bilo kom građaninu prisustvo u holu skupštinske sale.

On, međutim, ističe da se za korišćenje sale Gradskog veća mora dobiti odobrenje od nadležnih gradskih službi, što odbornici opozicije nisu imali u trenutku kkada su pored pripadnika obezbeđenja ušli u ovu prostoriju u petak.

Utvrdićemo odgovornost obezbeđenja koje je prekršilo poslovne kodekse. Izvinjavam se svim novinarima ukoliko su tom prilikom doživeli bilo kakvu neprijatnost. Međutim, odbornici opozicije nasilno su upali u salu Gradskog veća. Oni su upozoreni od strane obezbeđenja da ne mogu koristiti tu salu. Isti ti odbornici imali su u četvrtak i petak zakazana skupštinska radna tela, oni naplaćuju dnevnice za pripremne sednice, a ne pojavlju se na tim sednicama. Dakle, naplaćuju svoj nerad. Mislim tu na 18 odbornika Dveri. Upadom u salu Gradskog veća oni su pokazali takvu bahatost, da proveravaju da li su službenici u svojim kancelarijama, a sami se ne pojavljuju na svojim radnim mestima u Skupštini grada. Mogu da upadaju u naše kancelariju, sutra će nam verovatno upadati u kuće. Da li je normalno da neko dođe i da upadne u vašu kancelariju. Sutra će se ti isti odbornici osiliti i doći da preuzmu uređivačku politiku vaših medija. To su već pokušali na RTS-u. Kako ćete ih sprečiti da ne zaposednu vaše prostoriju – upitao je Trifunović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTodorović: Jolović da kaže ko zagađuje Moravu, očekujem dokaze, a ne spekulacije
Sledeći članakJuniori Borca četvrti u Srbiji nakon tesnog poraza od Mege

8 KOMENTARA

  1. Pink i Hepi dovode podobne u rijaliti program. Daju im da jedu, placaju ih, a oni moraju da rade sve sto oni koji su ih doveli , od njih zahtevaju. SNS zaposli na odredjeno , obeca neku korist, obezbedi sendvice i plati dnevnicu. Takvi moraju da rade sve sto od njih trazi SNS. Gradjani Srbije, koji niste nahranjeni i placeni, zasto ovo gledate i trpite. Na vasoj mucu, vlast se bogati.

  2. Dverjani su najveći lopovi. Uzimaju pare za pripremne sednice a ne dolaze na skupštinu. Pa za šta se pripremaju. Lopuže obične. Ne smem da pomislim kako bi krali kad bi došli na vlast.

  3. Alo indijanac idi kod tvog vrhovnog vodje po novo ispiranje mozga ajde ajde nisi odavno bio.Ako jesi super,teraj se… nemoj da nam prosipas ovde pamet Ne radnice i partiski poslusnice jedan.Nema vecih lopova od tvojih partiakih drugova

  4. Hahahaaaa pa oni ne placaju ni pekaru hleb! Komsinica mi radi u Autoprevozu, pricala nam kako iz SNS-a im se zahvaljuju za autobuse i tom prilikom kazu: „Hvala Vam, bicemo Vam veciti duznici“! Zena kaze da je to ziva istina, da im jesu veciti duznici jer nikad nijedan autobus nisu platili .

  5. Nijeni vama tata ostavio te kancelarije, vec da radite za narod. A vi gde ste? Ko je platio autobuse iz Cacka i sve ostalo, da se vidi racun! Tapetar, nemoj da se pravis blesav…

    • Što se tiče naroda gde su ti isti tog dana na radnom telu, da rade zato što ih narod izabrao…pre podne nisu mogli da dođu i rade, a popodne pametuju kako nikog nema…toliko o tome ko se pravi blesav.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here