Todorović: Na putu smo da od Svetske banke dobijemo 100 miliona za izgradnju vrtića u Zablaću

10
585

ČAČAK – Grad Čačak je na najboljem putu da od Svetske banke dobije oko 100 miliona dinara za izgradnju vrtića u Zablaću, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Tamo smo, pored planskog akta, uradili pribavljanje u svojinu grada zemljišta i objekat koji smo srušili, uradili parcelaciju, projektno-tehničku dokumentaciju, kao i dozvolu, i prošle godine aplicirali u resornom ministarstvu. Očekujemo taj novac u toku ove godine – izjavio je novinarima Todorović.

Prethodni članakUpozorenje RHMZ: Danas i sutra velika količina padavina
Sledeći članakKnjige iz Gradske biblioteke na vašem kućnom pragu

10 KOMENTARA

 1. Vidi se da je i njemu coveku svega preko glave.Vidi i on da se ova prica sa sns polako zavrsava.Bice zeznuto za izbore lokalne.Mnogo nezadovoljnih pre svega clanova koji su radili za stranku

 2. Za krečenje oš Ratko Mitrović potrošeno 1500000evra a za sve ove stvari planira se oko 800000e. Čudna neka računica.

 3. Covek ima na godisnjem nivou 40 miliona evra na raspolaganju kroz budjet koji se naravno i potrosi (niko nezna na sta) a on trazi od svetske banke kredit za vrtic..mnogo smo nisko pali.

  • apdejtuj se vise sa „budjetom“ samo verglas neke podatke od pre 5 godina. odavno vise „budjet“ nije 40 miliona nego mnogo vise.

 4. Sta gradis vrtice kad ti narod odlazi odavde.Kome ih pravis? Pravi fabrike pravi radna mesta da narod ima od cega da zivi i radi a ne da robuje.

  • Apsolutno tacno, ni meni nije jasno. Svake godine Cacak napusti bar 1000 ljudi, uglavnom mladih, nije mi jasno za koga se tacno zaduzuje. Najpre stvori uslove da mladi ostanu a ne obratno.

  • Kakva si ti konjina samoživa. Pa zar deca iz Zablaća i okolnih sela nemaju pravo da idu u vrtić. Napravi ti sam sebi radno mesto ako si tako pametan i sposoban, zašto drugi da ti ih prave.

 5. Što ti lažeš pa to je strašno. Taj vrtić počinje da se gradi zadnje četiri godine i pričate da ste kroz budžet grada Čačka obezbedili sredstva svake godine a u stvari tih para nema nigde. Majstore, šta je sa ulicom 10, jel i ona predviđena da se radi zadnje tri godine? Još čekate izmeštanje cevi od gasa? Borčeva hala samo da pređe u vlasništvo grada i kreće rekonstrukcija pre četiri godine i ništa… Ambulantu u Ljubiću ogradili pred izbore i odštampali izgled i ništa. Zatvoren bazen, srušena Montana pred izbore i sad tajac. Ne mogu da se setim svih marifetluka vaših…
  Ulice u Čačku su u najlošijem stanju od svih gradova u Srbiji, ne pričam ovo što sam kivan na vas, ali toliko rupa, grad pun smeća, katastrofa.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here