Todorović nakon sastanka sa Vučevićem: Potvrđen veliki potencijal čačanske odbrambene industrije

3
807

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izjavio je nakon sastanka sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem da su još jednom potvrđeni veliki kapaciteti čačanskih fabrika iz oblasti odbrambene industrije.

Vučević je danas boravio u Čačku, gde je posetio TRZ “Čačak“ kompaniju “Sloboda“, a u zgradi Gradske uprave održao sastanak sa lokalnim rukovodstvom.

  • Imamo čime da se pohvalimo u oblasti odbrambene industrije. Tehničko remontni je danas resornom ministru predstavio kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, dok se u kompaniji “Sloboda“ ministar Vučević uverio u izuzetan potencijal proizvodnih kapaciteta te vojne fabrike. Ispred Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, domaćim kompanijama obećana je nesebična podrška ovih državnih institucija za kontinuirani razvoj i napredak, koji se od njih i očekuje. Na sastanku u Gradskoj upravi predstavili smo potpredsedniku Vlade kapitalne projekte na kojima Grad Čačak trenutno radi i nastaviće u narednim godinama. Kao što smo i do sada imali veliku podršku Vlade RS u realizaciji brojnih projekta, i ovoga puta dobili smo uverenje da će se ta praksa nastaviti – rekao je gradonačelnik Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKojih pet imena i prezimena su najčešći u Čačku i opštinama Moravičkog okruga
Sledeći članakRasprava o roštilju u čačanskoj Skupštini: Šta su rekli Velimir Ilić i Miroslav Petković

3 KOMENTARA

  1. Kad su sledece detonacije u Slobodi???Kad je sledece Muljanje iz Magacina? I jel neko odgovarao za prosli Javasluk koji je doveo do silnih detonacija iz pomenute Firme???

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here