Todorović o opoziciji: Neka izađu na izbore i smene me ako misle da su jači i bolji, mada ni sami u to ne veruju

8
357

ČAČAK – Ukoliko opzicija želi da me smeni, imaće za to priliku na izborima 26. aprila, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je na taj način odgovorio na pitanje o zahtevu dela opozicije da podnese ostavku zbog okolnosti vezanih za zagađenje Zapadne Morave.

Svi oni koji žele moju smenu i mojih saradnika imaju priliku da izađu na izbore 26. aprila i da me smene. Oni tvrde da su neuporedivo jači i bolji, i ja želim da im verujem, mada ni oni sami ne veruju u too. Neka izađu 26.aprila, neka pobede časno i pošteno, mi ćemo im pružiti ruku, doći će na naše mesto, radiće to mnogo bolje. Čestitam im unapred, ali pre utakmice niko nije pobednik. Izbori su blizu, pozivam ih da svi učestvuju. Ako ne žele to je njihova stvar, samo ne mogu da razumem da neko želi da pobedi na izborima, a da ne učestvuje na njiima. Kako neko misli da dođe na vlast, a ne takmiči se. To mi nije razumljivo. Možda nisam dugo u politici, ali možda ću nekad shvatiti – izjavio je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSastav “EJO“ na Beoviziji se bori za nastup na Pesmi Evrovizije, objavljena pesma “Trag“ (VIDEO)
Sledeći članakNastavljeno suđenje za nesreću u „Namenskoj“, međusobne optužbe za vređanje

8 KOMENTARA

  1. Gradonacelnice Todorovicu, samo napred! Imate punu podrsku gradjana. Ova bulumenta od takozvanog dela opozicije ne zna gde je suplja. Zelim Vam svaki uspeh! Uradili ste mnogo u proteklom periodu, to samo covek koji je slep ili zavidan ne vidi. Konacno imamo pristojnog, radnog, uljudnog, kulturnog gradonacelnika! Samo napred.

    • Kada bi se vi Ćalovićevi puleni malo bolje razumeli u politiku znali biste da će samo SNS da ima 25.000 glasova, što je 25% od ukupnog broja birača. A gde su socijalisti, radikali, Šapić, Biske, Nova Srbija, malinari, razočarani Ćalovićevi simpatizeri, razočarani DS simpatizeri, razočarani Radojevićevi simpatizeri, nevažeći listići, ovi, oni… Nakupi se tu i preko 40.000 (40%). I sve legitimno. Grad bez stvarne opozicije 4 pune godine. Eto tako će da bude. Pa vi bojkotujte.

  2. Najbolje je da idete sami jer ionako vas ne zanima šta misle oni koji nisu sa vama. Urušićete se sami od sebe kada sujetu i mržnju ne budete imali na kome da praznite već na samima sebi

    • Jeste, urušiće se sami kao što se Lukašenko urušio. Ni Milošević ne bi pao da ga narod nije skkinuo na izborima. A izborni uslovi su bili deset puta gori nego sad. U Čačku je opozicija možda mogla da skine naprednjake, ali se Ćalović povukao jer je pametno proračunao da bi potrošio mnogo svojih para u kampanji, a to mu ništa ne treba. Boško je svestan da u Čačku nikad gore nije stajao i onda je jedino logično da se povuku i da bojkotuju. Zapamtite, ako opozicij ne izađe, SNS će biti još četiri godine na vlasti. Nikakvih novih izbora neće biti.

  3. A šta im to fali u Čačku pa neće da izađu na izbore. Ako su igde u Srbiji profesionalni mediji, to je u Čačku. Znači, nije neće, nego ne smeju na izbore jer znaju da bi ponovo doživeli debakl. A to da ne žele da naruše ideju bojkota izlaskom na lokalne izboru su priče za malu decu i alibi politika.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here