Todorović: Nema potrebe za vanrednim lokalnim izborima u Čačku

15
1033

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović ocenio je da nema potrebe za vanrednim lokalnim izborima u Čačku.

On je tu izjavu komentarišući izjavee predstavnika pojedinih stranaka, koji su zatražili vanredni izlazak na birališta na lokalnom nivou.

Tačno je da je lista SNS dobila 4.700 glasova manje nego pre dve godine. To jeste stvar za analizu, ali nije ništa epohalno. Ono što je važno je da je predsednik republike Aleksandar Vučić dobio 3.000 glasova više nego pre pet godina. To projektuje Srbiju kao mirnu, stabilnu i, nadam se, ekonomski sve razvijeniju državu. Kada se stvore zakonski osnovi za to ili kada mi ne budemo imali većinu u Skupštini Čačka, onda će doći do tih izbora. Ja ne bežim od njih, uvek sam spreman i raspoložen, a građani treba da daju svoju reč. Jedino su oni važni i bitni. Ukoliko pobedi politika koju mi zastupamo, bićemo srećni, ukoliko ne, čestitaćemo pobednicima – naveo je Todorović nakon sednice Gradskog veća.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKako se pravilno piše: Sto najčešćih grešaka u pravopisu
Sledeći članakU Lučanima sahranjen Radoš Milovanović, sahrani prisustvovao i Aleksandar Vučić

15 KOMENTARA

    • Ali i dalje imaju 23000. Sa SPS 31000. A cela opozicija koja je prešla cenzus 20000. Na lokalnim izborima SNS minimum 25000. Posvađana opozicija će doživeti debakl.

  1. Trećeg aprila ove godine birači su pokazali na izborima da Vučića podržava 35 posto, SNS 25 posto a SPS 7 posto od ukupnog broja birača , a oni drže celokupnu vlast. Umukle su Vučićeve televizije i njegovi plaćenici na njima. Onda je Đilas potrčao da se ugradi kod Vučića. Ne da se neće obelodaniti kriminal , nego će se sa kriminalom nastaviti i u Bg i u Srbiji.

  2. Tačno loklni izbori po zakonu, a treba ispitati svaki odbori i rezultate. One sa dobrim nagraditi, one sa lošim zameniti, sa svakim funkcionerom stranke pričati o rezultatima tog MO.
    Milun je čovek koji ceni trud, rezultate, zna da nagradi i ispuni obećanja. Jos bar 2 mandata da bude gradonačelnik.

  3. Unistise grad!! Toliko o njihovim projektima, samo pred izbore lazu i mazu narod!!! Krpe rupe po centru grada, rasprodaju gradsku imovinu mafiji!!! Gde su pare iz budžeta grada??? Gde se trose?? To niko ne zna… Sem njih samih naravno…

  4. Da vam nije vucica ne bi imali ni 20 posto a to govori kakvi ljudi nam vode grad. Jos da nema prinude i otimanja glasova pa vi bi na lokalu bili na ivici cenzusa

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here