Todorović: Osvojili smo 7.000 glasova više nego pre četiri godine

16
1552

ČAČAK – Ovo je veliki dan za demokratiju u Čačku i Srbiji, ponosan sam što su Čačani ocenili naš dosadašnji radi na republičkom i lokalnom nivou sa čistom peticom, poručio je kasno sinoć lider čačanskih naprednjaka Milun Todorović, posle saopštavanja prvih preliminarnih rezultata izbora.

Foro: MNA

U ovom trenutku većinska Srbija veruje Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i njenim koalicionim partnerima, veruje Aleksandru Vučiću, budućnosti Srbije, ali isto tako poštuje sve što se uradilo u zapadnoj i centralnoj Srbiji u protekle četiri godine – poručio je Todorović.

Kaže da je ovo velika obaveze za mlade koji će biti u Skupštini Srbije, ali i čačanskom parlamentu.

Velika obaveza da radimo još više, još odgovornije, da se trudimo da ostanemo stabilni, čvrsto na zemlji, da nas ovaj veliki uspeh ne poljulja, da nas ne uljuljka, da budemo svi jedinstveni i naravno da već od sutra nastavimo još jače i bolje, kvalitetnije i efikasnija da radim za sve naše sugrađane bez obzira kojoj političkoj opcije pripadaju – istakao je Todorović.

On je izrazio zadovoljstvo što su osvojili skoro 7.000 glasova više nego 2016. godine.

Izvor: MNA

Prethodni članakOvako će izgledati raspored odborničkih mandata u čačanskoj Skupštini
Sledeći članakDa li će malinari konačno biti zadovoljni otkupnom cenom?

16 KOMENTARA

 1. Ima li još neko da mu nije jasno zašto je opozicija bojkotovala izbore? Sad se vidi da bi Dveri, ĆaLe, dr Radojević i demokratre ukupno osvojili maksimalno 15%. Lakše im da sada govore da je bojkot uspeo nego da kukaju što su potučeni do nogu.

  • Ne, sad se vidi da 55 posto građana ne može da smisli SNS, a da od tih 55 posto Savez za Srbiju čini oko 10-15%

   Razumeš se u prilike k’o Marica u…

 2. Čestitam na pobedi, zasluženo! Opozicija je sama sebi iskopala raku, 45% u Cacku nije mala izlaznost, a na sve to 7000 glasova više za SNS nego 2016.

  • Naprednajci malo manje lazi molim 40% je izlaznost u Cacku..uz to velik broj neregularnosti ! Bojkot je uspeo jer su samo liste sns u parlementu i milun nema legimitet da vodi grad Cacak !

  • Ti si baš veliki stručnjak. Na izbore u Čačku nikada ne izlazi više od 55% birača. Izašlo je 45, što znači da Boško, Ćalović, Radojević i DS zajedno imaju 10% glasove. Eto tako stoje stvari. Ali vi se tešite, niko vam ne brani.

 3. Ko li će sad da bude kriv Bošku, Tanasku i ostalim gromadama iz Dveri što SNS ima 30% glasova više nego 2016. Verovatno svi drugi samo ne oni.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here