Trifunović: Čačanske Dveri u rasulu, Obradovića napustio još jedan odbornik

2
564

ČAČAK – Poverenik Gradskog odbora SNS i predsednik lokalnog parlamenta Igor Trifunović ocenio je da se se gradska organizacija Dveri nalazi u rasulu nakon što je, kako je naveo, tu stranku napustilo nekoliko odbornika.

Dveri u rasulu: Igor Trifunović

Poslednji u nizu, kako je istakao Trifunović, je “bliski saradnik“ Boška Obradovića Miloš Rakonjac.

Blizak saradnik i odbornik u Skupštini grada ove političke grupacije Miloš Rakonjac napustio je Boška Obradovića, najverovatnije nezadovoljan samovoljom lidera Dveri i politikom koju zastupa, a to svoje nezadovoljstvo je ispoljio i na društvenim mrežama. Dešavanja u republičkom parlamentu i odlazak poslanika Ševarlića, Radojičića i Noga preslikala su se i na lokalni parlament, gde su do sada Dveri napustili odbornici Ćurčić, Tanović, Štavljanin, a sada i Miloš Rakonjac. Po mojim saznanjima postoji ogromno nezadovoljstvo i među ostalim odbornicima i samo je pitanje dana kada će ga i oni napustiti – naveo je Trifunović.

Napustio Dveri: Miloš Rakonjac

Prema njegovim rečima, krah Dveri u Čačku otpočeo je još 2017. godine “posle poražavajućih rezultata na predsedničkim izborima“.

Na njima je Boško Obradović izgubio skoro 10.000 glasova u odnosu na prethodne izbore. Pristupanjem Savezu za Srbiju i formiranjem koalicije sa Đilasom, Jeremićem i Tadićem, i izlaskom iz republičkog i lokalnog parlamenta Obradović je i zvanično ugasio Dveri – izjavio je Trifunović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakMaksimović: Istupanje Borca iz Prve lige bio bi kukavički čin, ali i jedini način da se klub spase
Sledeći članakDveri: Ne želimo Čačak koji izgledom podseća na brazilske favele

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here