Trifunović: Izjava Boška Obradovića o Dragoljubu Mićunoviću sramna!

5
439

ČAČAK – Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović osudio je uvrede koje je na račun bivšeg predsednika Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića izneo lider Dveri Boško Obradović.

On je nagllasio da je Obradovićeva izjava “sramna“:

Mislim da je to kontra onome što je Boško Obradović, pozivajući se na Voltera rekao: “Ne slažem se sa tobom, ali ću braniti do srti tvoje pravo da mišljenje iznosiš“. Boško je postupio suprotno tome, tako da mislim da je to čak i sramno, imajući u vidu da je u pitanju Dragoljub Mićunović, koji ima 87 godina i jedan je od… Ma ne želim da objašnjavam ličnost Dragoljuba Mićunovića – naveo je Trifunović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakMinistar Đorđević posetio “Zračak“ i Narodni muzej u Čačku
Sledeći članakĐorđević u poseti porodici Šipetić: Važno je biti u sistemu socijalne zaštite

5 KOMENTARA

  1. Milošević nije izdržao sa kim je sve Dačić na lokalu i u Republici. Mira Marković nije izdržala zagrljaj Vulina i Vučića. Siromašni građani igraju u kolu , a svirače im plaća bogataš Palma. Krkobabići su od penzionera komunista napravili radikale. Nenad Popović, Jovanov, Bakarec i Petković , pokazali su zašto je propao Koštunica. Drašković i Šešelj u duetu, različitim glasovima, pevaju Vučiću. Đinđić kad bi video da su Vesić, Čanak, Čeda sa Vučićem , vratio bi se u grob. Vučić poslao Parovića i Stojanovića da ožive Velimira Ilića. Stamatović i Verko najbolji učenici Vesića. Pre osam godina Dveri nisu podržale vlast nove Srbije u Čačku , a SNS, SPS i DSS jesu. Dveri nisu htele na vlast sa Vučevićem u Novom Sadu, a Parović je ušao. Boško Obradović ne podržava ovakvog Vučića, pa ga zbog toga Vučić naziva fašistom. Vreme je da uključimo mozak.

    • Angus ako ko vređa ljude to si ti. O kućnom vaspitanju Boška Obradivića ne možeš da pričas jer ne znaš. Mnogi bi trebali da mu pozavide na vaspitanju. Nisam za uvrede ljudi koji to ne zaslužuju bili mladi ili stari 90 godina. Ali isto tako smatram da gospodin Mićunović, slagao se ja sa njim ili ne, sada ili i nekada, treba da uživa u svom životu i godinama, da se ne bavi politikom još odavno, i da to prepusti mlađima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here