Triler sa Venecijanskog festivala, hrvatska akciona komedija i film za decu u Domu kulture

0
198

ČAČAK – U velikoj sali Doma kulture danas i sutra (ponedeljak i utorak, 6 i 7. jun) biće prikazana tri filma iz najnovije svetske i regionalne produkcije.

DIVLJACI (Hrvatska, 2022, 94 min, akcija, komedija)

Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu, u hrvatskim gradovima vlada opšta pomama koja je ponela i naše glavne junake: Zolja, Jasmin i Mali pljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put na finale u Moskvi. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ovu akcionu komediju nosi sjajna glumačka ekipa predvođena Brankom Jankovićem.

Uloge: Alen Liverić, Branko Janković, Dejan Aćimović, Borko Perić, Slavko Sobin, Maja Jurić, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Emir Hadžihafizbegović; Režija: Dario Lonjak

Ponedeljak, utorak 6. i 7. jun 2022. Velika sala u 20:30.

KOCKAR (The Card Counter, SAD, 2021, 121 min, triler)

Vilijam je bivši vojni islednik koji živi ispod radara kao kockar sa niskim ulozima. Njegov život je uzdrman kada naiđe na Cirka, mladića koji želi da se osveti njihovom zajedničkom neprijatelju. Film je prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneviji.

Uloge: Oskar Ajzak, Vilem Dafo, Taj Šeridan, Tifani Hadiš, Aleksander Babara. Režija: Pol Šreder.

Ponedeljak, utorak 6. i 7. jun 2022. Velika sala u 18:00.

PRIČE IZ SKRIVENOG GRADA: DRVO ŽELJA (Sanctuary City: The Whismas Tree, Australija, 2020, 90 min, animirani) – SINHRONIZOVAN

Pogrešna želja mlade oposumke Keri za belim Drvetom želja zamrzava ceo njegov rodni Skriveni grad i preti svima koji tamo žive.

Režija: Rikard Kuso

Ponedeljak, utorak 6. i 7. jun 2022. Velika sala u 16:00.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMlađe pionirke Borca prvakinje Srbije u odbojci
Sledeći članakPoskupljenje bankarskih usluga nema opravdanje, banke nam “prodaju maglu“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here