Trnavac: Koliko vredi reč osobe koja se na Hilandaru zaklela da se Dveri nikada neće baviti politikom

12
1062
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Nastavlja se rat saopštenjima SPS i Dveri. Ponovo se oglasio Nemanja Trnavac, predsednik čačanskih socijalista.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Kao što smo u prethodnim obraćanjima pisali, nismo videli ništa novo u kontraargumentima koje ispaljuju Dveri, osim licitiranja i naučenih mantri kako napasti nekog političara i protivnika. Svojevrsni džuboks može se reći da je gospodin Boško Obradović, ubacite novčić, pritisnete program i melodija je tu. Samo što se više ne zna ko ubacuje u njega. Naš Čačanin, koji je izgleda odskora stanovnik beogradskog Dedinja, kada ne može svoju pesmu da proda u prestonici, svrati do Čačka da skuplja političke poene, a kako drugačije nego po onoj narodnoj ,,Kuca pile u gvozdene vile“.

Mi iz Socijalističke partije Srbije i Čačani bi pitali gospodina Obradovića, da ga ne poznajemo dobro, da li je sve što radi kao major Gašpar ,,štos iz Minhena“, ali ga poznajemo kao pisca Nove iskre i pravog učenika Dimitrija Ljotića koji je govorio da njemu trebaju hrabri borci, a ne glasači, što bi preneseno na sadašnjost značilo da bez izbora dođe na vlast.

Pošto konstantno potencira navodne afere funkcionera SPS, i mi postavljamo pitanja za pravosudne organe, koji izgleda ne primenjuju zakon u slučaju Dveri, da li je prepošteni gospodin Obradović ispumpao sa stranačkog računa 250.000 eura preko više preduzetničkih fimi i koje osnovao i vodio iste?

A da zakon ne važi za gospodina Boška Obradovića imali smo priliku da se uverimo u više navrata, kao što su napadi na predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije, predsednika Administrativnog odbora, pretnje odbornici Dveri u Nišu koja ga je napustila, kao i da je želeo da prođe kamionom kroz masu naroda na protestu u Beogradu i čuveno unošenje motorne testere u zgradu RTS.

Postavljamo pitanja gospodinu Obradoviću, koliko vredi klevetanje na račun socijalista od osobe koja se zaklela na Hilandaru da se pokret Dveri nikada neće baviti politikom već humanitarnim radom i očuvanjem srpstva i srpske porodice i da li je tom prilikom rekao da oni nemaju lidera? Mi odlično vidimo da oni nemaju nikoga osim lidera. A ako nam ne veruje, gospodin Obradović neka izađe na izbore i neka nas demantuje.

Predsednik GrO SPS Čačak Nemanja Trnavac

Prethodni članakDr Radovanović: Ne mora da znači da će novi talas korone biti blaži
Sledeći članak“Autoprevoz“ uspostavio međugradski saobraćaj na pet linija

12 KOMENTARA

 1. uvek mi je bilo fascinantno koliko neki ljudi ama bas ni malo obraza nemaju

  i jos drze predavanja drugima i pisu kojekakva saopstenja
  niko bre ne sme oci u oci da se sretne pa da prodiskutuje sta ima

  ko neke babe preko plota

 2. Politikom se u Srbiji bave najgori ljudi,kojima nista nije sveto,koji ne umeju nista da rade, niti imaju obraza i morala,tako da je nebitno kojoj stranci pripadaju. Vecina njih je i promenila po nekoliko stranaka.

  • Kako? Pa pogurali malo iz opštine, ipak je to drzava sluzba i sigurna plata od 100 000.Mene bi bilo sramota da se pojavim ovako javno i nesto pametuje ali zato su politicari STOKA.

 3. Ko ti piše govore, idu na autorizaciju kod Dačica pa Vucka pa vrate Milunu i onda ti procitas naglas. Svi ste isti ali bukvalno, za svoje dupe i kumova, prijatelja i poslovnih partnera dzepove.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here