Trnavac: Podržali smo stručnu osobu za direktorku “Zračka“, u ustanovu uloženo milion evra!

6
908
Oštar prema lideru Nove Srbije: Nemanja Trnavac

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora SPS u Čačku Nemanja Trnavac rekao je da je godinu dana trpeo pritiske, uvrede i omalovažavanja zbog događanja u “Zračku“, ali da nije želeo da reaguje kako ne bi “bacio senku na tu ustanovu“. On je ocenio da je “Zračak“ bio talac politike u proteklom periodu.

Trnavac je na stranačkoj konferenciji za novinare rekao da ne želi da vodi politiku preko ustanove u kojoj je i sam zaposlen.

Prema njegovim rečima, nova direktorka Ana Jakovljević izabrana je zbog svoje stručnosti budući da je jedini defektolog-oligofrenolog u Čačku

Nikoga nismo nametali, iako smo mogli da izaberemo političkog direktora iz redova SPS-a. To nismo uradili, već smo ustanovi dali mogućnost da se na to mesto postavi defektolog-oligofrenolog. Naš kandidat ima sve potrebne kvalifikacije i stručnost. Ja sam se za skupštinskom govornicom izvinio korisnicima, njihovim roditeljima i zaposlenima što su trpeli udare godinu dana, jer “Zračak“ je trebalo da bude kičma na kojoj će se slomiti SPS u Čačku i gde ću se ja diskreditovati kao predsednik i da će neko u Beogradu, na osnovu svih dešavanja, dati predlog za moju smenu. Po cenu da ne budem predsednik Gradskog odbora dao sam prednost i šansu stručnom kandidatu – rekao je Trnavac.

On kaže da će ostati zabeleženo da je aktuelna vlast, kako je istakao, puno uradila za Ustanovu “Zračak“.

Direktorka kojoj je data šansa obezbedila je besplatan boravak na moru, u Ulcinju, za korisnike ustanove. Tako će biti i ove i narednih godina. Ta stavka je izborena u budžetu. Mnoga deca i korisnici zahvaljujući tome prvi put su otišli na more. Ugrađen je lift, za šta je izdvojeno oko četiri miliona dinara. Sada su sve prostorije dostupne korisnicima i osoblju. Za nekoliko dana zvanično ćemo otvoriti fiskulturnu salu koja je koštala 96 miliona dinara. Uskoro kreće javna nabavka za opremu. Dobili smo donaciju od 11 miliona za minibus i teretanu za korisnike “Zračka“. Sve u svemu, za godinu dana u “Zračak“ je ukupno uloženo 117 miliona dinara. Pa koji je još direktor javne ustanove ili preduzeća u Čačku to uspeo – naglasio je Trnavac.

Prozivke opozicije, ali i pojedinih stranačkih kolega da su socijalisti direktorsku funkciju u “Zračku“ prepustio naprednjacima, da bi zauzvrat dobili mogućnost da zaposle 50 svojih kadrova, Trnavac je okarakterisao kao notornu laž bez ikakvog utemeljenja.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Kućna muzika“ ponovo u “Velvetu“
Sledeći članakKomičari na vlasti, naš slučaj

6 KOMENTARA

 1. Sve je kristalno jasno. Nekoliko ljidi unutar SPS koji su dolaskom Trnavca na čelo SPS ostali bez funkicja i položaja smeštali su svu zavrzlamu oko Zračka. Zračak je nešto na šta svako reaguje emotivno i to su ti ljudi iskoristili dsa kompromituju Trnavca. Sada se vidi ko je šta uradio i ko želi dobro Zračku.
  Bravo Trnavac
  za sve plemenito ako se tako može reći u politici.

 2. Zbog Nemanje Trnavce prelazimo u Dveri. Dverasi vode svoju politiku i drze se nje za razliku od spsa, zato smo se odlucili na ovakav potez!

  • Jooooj kako loša kampanja Dveri, kao SPS Mrčajevci. Pa ni jedan socijalista ne bi prešao u Dveri. Morate drugačije trovanje preko interneta, i oni komentari FRA za Dveri itd. Vi ste Četnici i socijalisti ne glasaju Dveri. Promenite ploču.

   • Upravo socijalisti mirnog srca mogu glasati dveri jer dveri brane i radnike i seljake za razliku od SPSa koji brani interes tajkuna!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here