Trnavac: SPS u Čačku nikome se neće nuditi, neka nas SNS pozove ako nas žele u vlasti

11
840

ČAČAK – Socijalistička partija u Čačku nikome se neće nuditi, na Srpskoj naprednoj stranci je da nas pozovu ukoliko žele da učestvujemo u narednom mandatu lokalne vlaasti, kaže šef čačanskih socijalista Nemanja Trnavac.

On ističe da su u protekle dve godine uspostavljeni odlični odnosi između lokalnih organizacija SNS i SPS, uz, kako je naveo, međusobno uvažavanje i poštovanje.

Kako naglašava, SNS i Milun Todorović su napravili odličan izborni rezultat i na njima je da pozovu sve one za koje misle da imaju kapacitet da odgovore izazovima u naredne četiri godine.

Nikome se ne nudimo, oni i sami imaju komotnu većinu da formiraju vlast. Oni prvo treba da analizoraju izborne rezultate, da vide da li u svojim redovima imaju odgovarajuće kadrove za određene funkcije i da nakon toga pozovu na razgovor. U ovom trenutku ne mogu da kažem kakva će biti koalicija u Čačku, ali mislim da smo u prethodnom periodu dobro funkcionisali. Mi smo u svakom slučaju tu i otvoreni smo za razgovor – izjavio je Nemanja Trnavac za Morava info.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOd 45 uzoraka iz Čačka pet pozitivnih na koronu, u bolnici 41 pacijent
Sledeći članakFudbaleri koji su štrajkovali glađu: FSS nas ponizio, naše dostojanstvo nije na prodaju

11 KOMENTARA

  1. Trnavac, tražite im 2 ministarska mesta, more. Dignite glavu, dignite sebi cenu, ipak ste vi politički potomci Slobe, Bidže, Rake, Gorice… Uskurčite se, junaci socijalističke misli! Tražite najlukrativnije pozicije da se Milun uplaši vaše snage i moći.

  2. A sada iskreno govoreci. Ako vas pozovu pored svojih 55 mandata od 75, onda sa njima nesto nije u redu. Prva stvar, ako vas pozovu moraju vam nesto dati, a tada pocinje clanstvo sns da se budi jer oni gube niko drugi. Druga stvar, sta imate vi da ponudite? Ne vidim da nesto imate, osim Trnavac da zasedne u neku direktorsku fotelju.
    Predlog za sps, bolje ostanite opozicija, nista ne gubite a s obzirom da nas narod ima kratko pamcenje moguce da cete kroz par godina da dobijete dosta. Ko razume zna sta je poenta.
    Sns treba da vlada sam, jer je tako narod rekao i to je to.

  3. Imate uz SNS najgori kadar u Čačku. Nijednog proverenog inženjera, lekara niste promovisali ili doveli u svoje redove. Da nije bilo bojkota prošli biste na izborima kao u prošlom mandatu.Jedino što ste radili to je dodvoravanje SNS-u, zato ćete i biti otkačeni jer niko nevoli bezličnost.

    • Samo uz nogu Milunu i SNSu i samo tako mozete da budete vlast. Samostalno bi prošli kao Čeda i Šešelj zato se pokri ušima Nemanja i bolje cuti jer se u politiku ne razumeš ali ceš se vozati u njoj ceo zivot ako budemo ovako nezainteresovati kao narod. Bio si dobar „plivač“ sto kaze Vucko haha, ne treba mu pevač nego plivač. Ko razume shvatiće.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here