Troje Čačana na listi za poslanike SPS-a, Sanja Ćalović na broju 33

10
3431
Ivica Dačić i Sanja Ćalović

ČAČAK – Na listi za parlamentarne izbore “Ivica Dačić – Premijer Srbije“ nalazi se troje kandidata iz Čačka i svi su iz Socijalističke partije Srbije.

Najbolje je pozicionirana Sanja Ćalović, koja je 33. na listi. Miloš Papić je 199, a studentkinja Katarina Kozina 223.

Iz Moravičkog okruga na poziciji 37 je Dragovan Milinković iz Ivanjice, Biljana blazinić iz Lučana je na broju 48, dok je Aleksandar Marušić iz Gornjeg Milanovca 109. na listi poslaničkih kandidata.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPromotivnom turom kroz Čačak u nedelju će biti obeležen Međunarodni dan turističkih vodiča
Sledeći članakBorac bez polufinala Kupa Koraća

10 KOMENTARA

 1. Hvala k.
  Niko iz Guče’
  Saraniće nas ovi Udbaši i komunjare u pokušaju’
  Polako ulazimobu Srednji vek’
  Okrenite se samo okolo’
  Živeli’

 2. Sanja Calovic je najbolji kandidat iz Cacka definitivno.
  Socijalisti kvalitetno rade. Ne bi me zacudilo da nakon izbira Nemanja Trnavac postane ministar. U Cacku Socijalisti imaju najbolji kadar u zemlji.

 3. Pružamo punu podršku poslaničkim kandidatima SPS iz Moravičkog Okruga. Sve pohvale za rad GrO SPS Čačak i Nemanji Trnavcu. Sanja Ćalović je buduća poslanica SPS iz Čačka. Nadamo se da ćemo u budućnosti stvoriti i nekog ministra iz Čačka.

 4. Čemu ova režija sa kadrovima na listi? Svi smo SPS, sns, dobra je to politika, ali ne računajte na moj glas više zbog ovakvog kadriranja. Razočaran sam.

 5. Nije u redu ovo Ivice, kopiramo sve kao sns. Jeste da smo bratski u politici, ali ne mora baš sve kao kod njih. Vidimo šta je loš potez i pravimo istu grešku sa listom. Nije bitno koliko si vredan u stranci i posvećen politici, već one izakulisne radnje.. Sramota, Ivice, bez mog glasa više.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here