U Beljini izgrađen novi sportski teren i dečje igralište

11
1169

ČAČAK – U Beljini je završena izgradnja sportskog terena i dečjeg igrališta.

Tim povodom ovu mesnu zajednicu posetio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović, a sa njim u društvu bila je i košarkaška legenda Radmilo Mišović.

 • Ovo sportsko igralište za košarku, fudbal i odbojku, namenjeno je pre svega našim najmlađim sugrađanima, a pored njega imaju i tobogane, ljuljuške, klackalice, sve ono na čemu smo zajedno radili sa meštanima ovog dela grada. Na inicijativu Saveta Mesne zajednice Beljina i građana, pre godinu dana počela je izgradnja ovog terena, na mestu gde je nekada davno i postojalo sportsko igralište, ali 30 godina nije bilo u funkciji. Urađena je i pristupna saobraćajnica, kao i rasveta, a ono što je preostalo jeste da se ogradi i zaštiti video nadzorom kako ne bi bilo na udaru huligana – rekao je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNemanja Trnavac: Otvoreno pismo kandidatu za odbornika
Sledeći članakDveri Čačak: Zašto deca u Čačku nemaju ono što imaju deca u Beogradu?

11 KOMENTARA

 1. SNS vlada od 2012 od tada su kroz budzet potrosili 650 miliona evra kroz tendere, tobogani , ljuljaske itd nabavljene u Kini al Evropske cene..pamet u glavi Cacani jer ova vlast radi samo u interesu sebe i svojih prijatelja !

 2. Kida Milun ovu funkcionersku kampanju sa sve legendom koja je nažalost Borac dovela do najniže grane i svojevremo poklonila klub FMPu i Čoviću.

 3. Mora novi ljudi.
  Sve je ovo istroseno, jos pre 15 godina. Sta ce ti Milune ovi i jos neki. Slusaj narod, koga napada, koga ne voli. Tvoji su ti najveca opozicija

  • Kada deca igraju basket deca za fudbal čekaju, i obrnuto. Napredno, a bila su dva igrališta. Valja drugo prodati, od dece nema love

 4. Bozo svaka ti cast na komentaru. U pravu si pojedinci samo kritikuju i likuju. Ne znam sta imaju od toga kao da se goje ako nekoga kritikuju. Sve sto se zapocne to ce se zavrsiti.

 5. Zašto nije gotov vidikovac na Kablaru iako je prošao april, zašto nije gotov Muzej košarke kada je prošao rok pre tri meseca? Zašto deca u kampanji?

  • Da bi ti imao sta da pitaš! Bitno je da je sve započeto, a sve što je započeto to će se i završiti! Živimo u deceniji velikog razvoja grada, koja sigurno nije viđena preko 50 godina, ali ti nesrećo isfrustrirana sediš pored neke tastature i likuješ ako nešto ne ide predviđenom dinamikom. Posveti se malo svom unutrašnjem zadovoljstvu!

   • Na normalno pitanje se da normalan odgovor: nema para, loše vreme, problemi sa zemljištem, izborna kampanja… Pustite vi to sve će se završi, kao bazen, stadion, hala, hipodrom, dom za stare, zeleni pijac, kanal za navodnjavanje Parmenac – Katrga, krilo zgrade fakulteta, sala Gimnazije, kuglana-streljana, most Parmenac-Trbušani,….. Uradili tri poligona i dva sokaka i odmah najveći napredak.

    • Uradjena nova Sokolana, Dom zdravlja Ljubić, ulica 10 od Medicine rada do Proletera, konačno pristojno šetalište bez bašta kafića na sredini, ulica pored parka, ulica pored Galerije i nastavlja se ka FTNu.. Mržnja će vas pojesti. Ako je Milun ovo uradio, uradiće i to. Samo polako.. a vama kampanja liči na cirkus. Toliko.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here